ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Племенницата ми забрави за болките в корема

Демир БозанЗдравейте. Пише ви Живка Стойкова от Стара Загора. На 42 години съм, но от доста време пия чая Демир Бозан. Благодарение на него се излекувах от ужасното си главоболие и забравих за проблемите в стомаха.

Преди няколко седмици племенницата ми Таня ми дойде на гости. Вечерта излезе да се види с приятели, а на другия ден се оплака от тежки болки в корема. Повръщаше, имаше температура – бяха яли нещо развалено предната вечер и се свиваше непрекъснато. Не можеше да стане от леглото, нито да хапне каквото и да било затова й давах да пие Демир Бозан. Натравянето явно не беше сериозно, защото до вечерта температурата й спадна, а на другия ден беше в състояние дори да стане от леглото. Дори болките бяха изчезнали.

До вечерта се чувстваше толкова добре, че излезе за кратко с приятели. В понеделник все пак настоях да посети и лекар, а прегледът за моя радост се оказа излишен. Благодарение на няколко чаши от билковата комбинация Демир Бозан тя се беше възстановила напълно.

Преди месец препоръчах Демир Бозан и на една комшийка. Мъжът й страдал от високо кръвно, но упорито отказвал да пие каквито и да било лекарства. Благодарение на Демир Бозан и той забравил за проблемите с кръвното.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *