Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Може да излекуваме коклюш с билки

–          Риган: приготвя се чай от 1 кафена лъжичка ситно нарязан риган и 1 чаена чаша вода, който се вари 5 минути. Прецежда се и се пие топъл.

–          Мащерка: една чаена лъжичка ситно нарязани стръкове от мащерка се заливат с четвърт литра вряща вода. Чаят се прецежда и се пие топъл, подсладен със захар или мед.

–          Драка: една супена лъжица плодове от драка се сваряват в половин литър вода. Отварата се прецежда и от нея се пие по една чаена чаша  преди ядене.

–          Лук: счуква се половин кг лук и се смесва с 50 г мед, 400 г захар и 1 литър вода. Вари се, докато се получи сироп. От него се взема по 1 супена лъжица 3- 4 пъти на ден.

–          Подбел, див кестен, мащерка, драка, сладник: вземат се 5- 6 листа от подбел, 1- 2 диви кестена, 1- 2 стръка мащерка, 5- 10 плодчета от драка и 1 коренче от сладник. Ситно надробените и смесени билки се варят в половин литър вода. Течността се прецежда и се пие сутрин и вечер топла като чай, а през деня- вместо вода.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *