ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

С Демир Бозан дъщеря ми се справи с вирусите

Демир Бозан Здравейте. Казва се Райко Рачев и съм на 42 години. Преди повече от месец не бих си и помислил да ви пиша, но днес искам да изкажа благодарността си за чая, който сте създали. С негова помощ дъщеря ми се възстанови от тежка настинка.

Преди около месец бяхме на ежегодната семейна почивка на морето, когато дъщеря ми Ваня се разболя. Селцето, което бяхме избрали, беше малко, не много известно и доста далеч от големите градове. Лекарствата, които аптекарката ни изписа, не помогнаха особено, а и започна да вдига доста висока температура. Притеснихме се сериозно и си мислехме да се приберем в Силистра, или да отидем да потърсим лекарска помощ във Варна, когато хазяйката ни донесе някакъв чай и настоя да го дадем на Ваня.

Дъщеря ни го изпи, след няколко часа прие и втора чаша, температурата й падна и заспа спокойно. Цяла нощ с майка й будувахме притеснени, че пак ще се влоши, но тя прекара нощта съвсем спокойна. Сутринта се събуди много по-бодра, а хазяйката ни леля Катя донесе трета чаша от чая. Попитах я откъде събира билките за него, а тя се разсмя и каза, че внук й го пиел заради честите настинки зиме и с него се спасил от тях тази година.

Чаят се казвал Демир Бозан и го поръчвали през интернет. До края на деня Ваня се оправи напълно, а на другия ден едва я удържахме далеч от водата. Хазяйката ни остави чая и до края на ваканцията давахме на дъщеря си поне по една чаша на ден от него. Щом се прибрах у дома, веднага си поръчах и аз една кутия и сега, ако някой от нас случайно настине, вече знам, че с Демир Бозан бързо ще се оправи.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *