Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Демир Бозан ми помогна да намаля холестерола

Демир Бозан Здравейте. Аз съм Веселин Минчев от село Конуш. Пенсионер съм от две-три години и от доста време имам проблеми с мазнините и холестерола. Обичам да похапвам и натрупах повечко килограми, докато накрая докторът ми каза да забравя за пържолите на Коледа. Заяви ми, че трябва да намаля холестерола и да ям по-малко мазно, но човек трудно се отказва, особено когато жена му готви толкова вкусно като моята.

Както и да е. Наложи се да откажа месото и сланината и да мина само на леки храни и салати, но диетата не помогна. Започнах и кръвно да вдигам и се канех вече да купя лекарствата, които лекарят ми изписа, когато жена ми донесе една вечер вкъщи Демир Бозан. Майка й го пиела за високото кръвно и двете решили, че може и на мен да помогне. Не вярвах, но се съгласих да опитам, още повече че като чух, колко са лекарствата, ми стана зле от цената.

След седмица се чувствах свеж и бодър, след още една кръвното ми се нормализира, а след месец тъща ми ме попита как съм отслабнал. Не бях забелязал, но диетата, която спазвах, както и билковата комбинация Демир Бозан ми бяха помогнали да намаля и килограмите си.

Отидох отново на лекар, направих си нови изследвания и се оказа, че нивото на холестерол в кръвта чувствително е намаляло. Сега с разрешението на доктора отново хапвам по малко свинско, но си пия и Демир Бозан. Благодарение на него се чувствам по-свеж и жизнен, а и не искам на Коледа пак да ме ограничават с пържолите.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *