Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Отървах се от болките в краката с Демир Бозан

 Демир БозанЗдравейте. Аз съм Йовка Генчева от Перник. На 49 години съм и искам да споделя опита си с Демир Бозан.

Години наред бях учителка в началните класове, но после ме съкратиха заради кризата. Знаете как е – по-цял ден на крак, тичаш след децата, гледаш да не се спънат или паднат по коридорите, а освен това, съм си и с някое кило отгоре. И като се приберях вечер, вечно ме боляха краката. Опитвах и масажи, и топли вани, но те просто продължаваха все така да ме болят и да ми отичат.

Като ме съкратиха и се поспрях вкъщи, реших да отделя малко време за себе си и да се погрижа за тях. Ходих на лекар, изписаха различни кремове и хапчета, но облекчението беше много минимално. Мъжът ми взе карти за кални бани, но и те не ми помогнаха особено. Накрая една приятелка ми препоръча Демир Бозан и в началото много се чудех дали да си взема.

Тогава тя ми даде от нейния да го пробвам и да преценя. Честно казано първите два-три дни не усетих подобрение, краката все така си ме боляха, но на четвъртия-петия ден взеха да ми олекват. Отоците изчезнаха, разширените вени спряха да ме болят — просто помогна. Помолих я и на мен да ми поръча една опаковка и само след месец, вече се чувствах чудесно. Наистина се радвам, че най-накрая открих надеждно средство срещу болките.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *