Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Шийната остеохондроза е изключително коварна

Тя може да причини внезапно блокиране на няколко органа

Здравейте, какви може да са причините за възникване на силна болка в шията и рамене и твърди, че няма за какво да се притеснявам. Но след като има болка, би трябвало да има и причина за нея? Разчитам на вашата помощ и компетентен съвет!

Живка Радева – гр. Добрич

Сред многото други хронични за­болявания шийната остеохондроза е получила широко разпространение. Причините за появата и обострянето й често са преохлаждането, травмите на гръбначния стълб, пренапрежение на дълбоките мускули на гърба, прекалено­то пиене и пушене. Когато говорим за шийната рстеохондроза, не трябва да си мислите, че това заболяване засяга само областта на шията и гърба. В по-общ смисъл това е проблем на целия организъм. В крайна сметка гръбначният ни стълб не живее отделен живот. Симптомите се проявявате характерни болка в областта на шията (шиен радикулит) и ограничаване на движението на раменния пояс, шум в ушите, главоболие, световъртеж, мускулна слабост.

Материалът е от в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *