ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ароматерапия при безсъние

Забързаният начин на живот, стресът, депресията, физически заболявания и натоварената работа са част от основните причини за безсъние. Ароматерапията не може да лекува безсъние, но с успокояващи и релаксиращи етерични масла може да заспите по-бързо. Разбира се, ако имате сериозни нарушения в съня е необходима да се обърнете към вашия лекар.

Ако страдате от безсъние и искате да подобрите съня си с ароматерапия е необходимо да имате предвид следните съвети.

Към масло от лайка прибавете етерично масло от лавандула, натопете тампон в сместа и го поставете близо до възглавницата си преди лягане. Тази смес се счита за естествено успокойтелно

Вземете вана непосредствено преди лягане, добавете към нея етерично масло от лайка или лавандулово масло. Тази вана е добре да я вземете около един час преди лягане.

Минералите в естествените соли особенно тези от Мъртво море помагат за отпускане на мускулите, което от своя страна помага да се отпуснетекато цяло и да спите по-добре. Най-добрият избор е соли за вана с етерични масла.

Използвайте билкови чайове, които действат успокояващо преди сън. Такива чайове са: чай от лайка, от пасифлора и от валериан, те действат много релаксиращо.

Избягвайте да използвате стимулиращи етерични масла преди лягане. Някой от тях са масло от кипарис, мента, лимон, грейпфрут, розмарин.

Смесете 10 капки масло от лайка, 5 капки масло от градински чай и 5 капки масло от бергамонт. Потопете в тази смес един памучен тампон и го оставете в близост до възглавницата на която спите това може да улесни заспиването ви.

Ако страдате от проблеми със съня и имате болки в гърба, раменете и врата – възглавницата BIOMAGNETIC POWER Е ВАШЕТО РЕШЕНИЕ! Поръчайте тук и вижте повече информация на www.facebook.com/Биомагнитна възглавница

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Ароматерапия при безсъние

  1. Pingback: 8 природни средства, които ще ви помогнат да заспите | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *