ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Билки, които може да облекчат неприятния зъбобол

Има много естествени начини да се облекчи неприятния зъбобол, който много хора изпитват. Следните билки може да използвате без притеснение за облекчаване на зъбобол, тъй като те са абсолютно безвредни.

Босилек листа от босилек дъвчете в областа на зъба, които усещате, че ви боли. Ще почувствате изтръпване почти веднага. Този ефект ще е само временнен, така че е най-добре да посетите вашия стоматолог колкото е възможно по-скоро.

Бял равнец тази билка се намира свободно из цялата страна. Расте в ниви ливади и крайпътни гори. Тя успешно спира кървенето на венците и намалява болката на зъбите. На основата на белия равнец се правят и много упойки, които се използват в стоматологията.

Карамфил активната съставка на карамфила е евгено. Евгенолът спира болката почти веднага и до днес се използва от много зъболекар. За спиране на зъбобола е необходимо да сварите отвара от карамфил и с нея да жабирите на болното място. Може да използвате и масло от карамфил него може да намерите в аптеките, то се поставя директно върху болния зъб, но не се поглъща.

Смесете джинджифил и червен пипер на прах с малко вода да стане като паста. Потопете памук в тази смес и я поставете директно върху зъба. Оставете го да престои няколко минути на болното място и след това изплакнете обилно с вода.

Ревен тази билка съдържа най-малко 6 болкоуспокояващи химични съединения. Използва се за временно облекчаване на болката.

Сусам сварете две супени лъжици сусам с две чаши вода. Получената отвара се поставя директно върху зъба. Смята се, че тази отвара успешно лекува зъбобол и заболявания на венците.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *