ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лечение на артрит с магнити

Болката при артрит може да идва от различни източници, които може да включват възпаление на ставите, сухожилията, ставните връзки. Комбинацията от тези фактори допринася за интензивността на болката. Болките от артрит са различни при хората, тъй като всеки човек има различен праг на търпимост на болката, които често се определя и от физически и емоционални фактори. Тези фактори могат да включват депресия, безпокойство, дори и свръхчуствителност на засегнатите места поради възпаление на тъканите.

Всички видове артрити може да се подлагат на лечение с магнити, тъй като лечението с магнити за облекчаване на болката е абсолютно безопасно. Ако един човек има артрит на различни места по тялото не е възможно лечението му само с един магнит, трябва да се поставят магнити на всички проблемни зони.

Необходимо е човек с артрит на различни места по тялото да носи магнитни ленти на всяко едно място засегнато от артрита.

Най- доброто решение е да се спи върху магнитен матрак, тъй като магнитите от матрака ще достигнат до всички части на тялото. Ефектът от магнитния матрак е до 16 часа след ставане от леглото. Това е най-лесният начин за лечение на големи площи от болка и не се налага да се носят допълнително магнити през деня.

За да има ефект обаче лечението с магнити при хора с артритни заболявания трябва да се използват магнити по предписание на лекар, тъй като той най-добре може да определи колко магнита и на кой места от тялото трябва да се поставя.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Лечение на артрит с магнити

  1. Pingback: Чували ли сте за чудодейното масло от едра пупалка?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *