ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Можем ли да използваме магнитите за лечение

Магнитите са навсякъде, те са важна част от телевизорите, високоговорителите, микрофонте, генератори, трансформатори и т.н. Магнитите се използват за магнитен резонанс за да могат лекарите да проверят вътрешните органи на пациентите. Електромагнитнете полета са важни в областта на медицината за да могат да се лекуват фрактури на костите например. Този метод е одобрен отдавна, тъй като с него се лекуват такива фрактури, които не могат да се излекуват с друг лечебен процес. Магнитите се използват при различни заболявания като артрит и рак с помоща на магнитни стелки, гривни, колиета, подложки за матрак и за възглавници. Магнитите са в състояние да привличат желязото съдържащо се в хемоглобина и по този начин предизвикват движението на кръвта в засегнатите от болестта райони, като по този начин спомагат за лечението на различни болести. Съществуват методи на лечение със статични магнити и с електромагнити.

Статичните магнити обикновенно са направени от желязо, стомана, редкоземни елементи, или сплави. Обикновенно тези магнити се поставят директно върху тялото или в дрехи или материали, които са близо до тялото. Статичните магнити са еднополюсен /единият полюс се допира до кожата/ или биополярен /двата полюса се допират до кожата/. Смята се че статичните магнити облекчават болката, като спомагат за по-бързото движение на кръвта. Тези магнити карат тялото да се освободи от отпадъчните материали тоест токсините и по този начин се ускорява оздравителния процес.

Електромагнитното терапия наречена TMS (транскраниална магнитна стимулация), също се проучва от изследователите. Те са установили, че електромагнитите лекуват успешно болки в коляното от остеоартроза, хронични болки в таза, проблеми в костите и мускулите, главоболие и мигрена . Въпреки това, тези приложения на електромагнити, все още се считат само за експерименти и не са одобрени, използват се само под контрола на лекари.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *