Начало / Здравословен живот / В ДОКТОРСКИЯ “ЧЕРЕН СПИСЪК: Зъболекари ме изгониха да си умирам вкъщи!

В ДОКТОРСКИЯ “ЧЕРЕН СПИСЪК: Зъболекари ме изгониха да си умирам вкъщи!

Продължаваме поредицата от материали за докторския черен списък.

Започнахме нова рубрика, посветена на лекарски­те гафове. В Мрежата от месеци насам ежедневно се обогатява т.нар. Черен списък с имената на лекари, ко­ито по един или друг начин са навредили на споделилите опита си, констатират репортерите в новия брой на вестник „Доктор”- (16 брой/ 18.04.2011г.)?

Тук-там из форумите се срещат и добри думи за доктори, които ще отделим в друга публикация, посветена на Белия списък с лекарски имена.

Днес обръщаме специално внимание на зъболекарите. Призоваваме читателите да обогатят имената и в двата списъка с конкретни истории, преживени от тях или техни близки. Може да изпращате сигнали и мнения по темата в полето за коментари.

Всичко започнало през февруари миналата година, когато Елена решила, че е край но време да си опра ви зъбите. От години нямала почти никакви зъби в устата си – разполагала само с 4 долни зъба, храненето било мъчение, в продълже­ние на часове, защото не можела да дъвче, но отлагала посещението при стоматолог пора­ди липса на средства. Майка й продала малък апартамент, откъдето семейството заделило пари за зъбите на жена­та. Тя проверила докъде са стигнали съвремен­ните технологии и се спряла на имплантанти, тъй като не искала сва­лящи се протези „като на бабите“. Отишла в кабинета на д-р Христо Христов, специалист по дентална хирургия, по препоръка на позната.

„Направи ми разрез на целия ляв венец, по протежение на бузата, до кост! Оголи костта, за да се вземе мярка.

БОЛКАТА Е ЖЕСТОКА – НАПРАВО МОЖЕ ДА ИЗПАДНЕШ В ШОК ОТ НЕЯ

Аз не знам дали има човек, който да се съгласи на това нещо, ако му бъде обяснено предварително. На мен не ми обясни какво смя­та да прави. А то си е като средновековна инквизиция направо – да стържат костта на жив човек. При поло­жение, че има толкова безболезнени и бързи методи за поставяне на импланти – да се реже целия венец, до кост! Жива съм като, по чудо. Започнах да се подувам още същата вечер след операцията. Беше ми зашил венеца за буза­та, не можех въобще да си отворя устата, не смеех да се погледна в огледалото“, разказва развълнувано Елена.

На следващия ден тя отишла в кабинета на д-р Христов, защото ис­кала да й изпише анти­биотик – страхувала се да не стане инфекция от раната. Стоматологът обаче не й предписал лекарство, та жената се принудила да си купи сама антибиотик. Ходи­ла при личната докторка, която се уплашила, като я видяла с подуто лице. Дала й направле­ние за спешен прием в Клиниката по лицево- челюстна хирургия на Стоматологичния факултет и настояла да отиде веднага там.

„Платих 2000 лв. предбдително, още преди да седна на зъбо­лекарския стол. В деня на операцията платих още толкова. Имам до­кументи за това. Знам, че имплантите, са скъ­пи, но не знаех, че ще ми слага някакви Шини, да ми взима мярка, да ми реже венеца и т.н.Част от парите бяха за горните зъби, Които трябваше да подготви, за да се поставят коронки. Така или иначе ТОЙ НЕ НАПРАВИ И ГОРНИТЕ ЗЪБИ, защото ми сряза венеца, аз се влоших и не отидох изобщо при него отново. След като Не се явих до 10-я ден, за да ми извади конците от операцията, той ми върна по пощата само 1800лв., тъй като бил поставил половин имплант – забележете. Останалите пари не ги видях повече.” – допълни Богоева.

След като личната лекарка я пратила в „Лицево-челюстна хи­рургия“, тя отишла, но не я приели. Елена по­дозира, че д-р Христов, който работи и там, е предупредил колегите си да я върнат от клиниката.

„Не ми се вярваше че доктори може да вършат такива работи но това е истината Имах направление,, бях в тежко състояние, но те ме изгониха да си умирам вкъщи, там да си пия антибиотика Върнаха ме буквално от вратата. Играят си със здравето и живота на хората“, с мъка си спомня жената.

Прибрала се вкъщи, пила лекарства и ожи­вяла само с Божията по­мощ, както казва днес. После отишла в частна клиника в Кюстендил, където я пратила нейна позната. Там й постави­ли нови зъбни протези, за което платила до­пълнително, разбира се. „Толкова съм се напати­ла от зъболекари, че не искам повече да ги видя до края на живота си. За мен този д-р Христов е отвсякъде за черния спи­сък с лекари, причинили проблеми на пациенти“, заключава Богоева. Тя се е консултирала дали може да заведе дело срещу него за парите, които не й е върнал, но се уверила, че няма как да го спечели, тъй като не разполага с докумен­тация за патилата си.

 ОЩЕ ОТ ИМЕНАТА В ЧЕРНИЯ списък:

 • Д-р Мария Тошева Йотова – зъболекар в Студентска поликлиника в София – изпратено от Aelita_24
 • Д-р Дица Цачева от 7-ми ДКЦ в София – изпратено от мама Matsa
 • Д-р Дьрвеняшка от МЦ „Уромед“ – пише geribg
 • Д-р Евдокия Маркова от АГ-болнйца „СВ. София“ в столицата и МЦ „ХИПОКРАТ“ – изпратено от iva_prety, Радостина
 • Д-р Елена Иванова – педиатър в МЦ „Сана“ – пише karrita
 • Д-р Елеонора Цандева, работи в 12-ти ДКЦ – изпратено от Тути*фрути
 • Доц. Емилова от „Майчин дом“ – София – пише ира79
 • Д-р Жасмина Михайлова – химиотерапевт и хематолог от ВМА – изпратено от fanimaya
 • Д-р Живка Карагьозова – „Майчин дом“ – София
 • Д-р Иван Диков – АГ-специалист в „Майчин дом“, после и в болница „Токуда“ – пише babies, Benii, denti
 • Д-р Иван Димитров – АГ-специалист, приема в частен кабинет на ул. „феликс Каниц“ №11 в София – изпратено от triffy, sladkish4e
 • Д-р Иван Василев Димитров и акушерките на МЦ „Св. Димитър“,- написано от GIUUA
 • Д-р Ивет Райчева – от „Майчин дом“ – пише Тутц*Фрути
 • Д-р Иво Попов – джипи от поликлиниката на ВМА – из­пратено от radi81
 • Д-р Иво Тодоров – АГ болница „Св. София“ – изпратено от Stasi Georgieva, ира79
 • Д-р Катя Сапаревска; педиатър в 23-ти ДКЦ – s+chris ,
 • Д-р Калева – невролог в МЦ „Детско здраве – marinarina
 • Д-р Костова – Първа АГ „Св. София“ в кв. „Красна поляна“ + в МЦ*Св. Димитър“
 • Доц. Ковачева, гастроентеролог – изпратено от Ивон, Moonlight
 • Д-р Костадинка Атанасова Пенджакова от МЦ „Детско здраве“ – написано от alex4o
 • Д-р Кукуряшкова – акушер-гинеколог от 25-ти ДКЦ в София – пише Marleen
 • Д-р Кънчева – специалист уши-нос-гърло в „Царица Йо- анна – ИСУЛ“ – изпратено от JH2003, jmoto –
 • Д-р Лилия Томерова – гинеколог от МЦ „Медика“ в жк. „Красна поляна“ – пише „Мишле“
 • Д-р Лазарова – акушер-гинеколог в болница „Токуда“ – изпратено от sladkish4e
 • Д-р Любомир Иванов – гинеколог в болница „Доверие“- от ДаниМакс
 • Д-р Любен Каранов – кабинет на бул „Прага“ №11 – пише Lj_n_g
 • Доц. Мария Узунова – специалист невролог – педиатрия, МЦ „Детско здраве“ – пише pipiota71
 • д-р Михайловска, стоматолог, работи в кв. „Люлин“ в София – пише bifana

По материали на вестник „Доктор”- (16 брой/ 18.04.2011г.)

Коледна промоция! Вземи 22 продукта на коледна цена!
Оценете статията
Оценка 3.4 от 21 гласували
СПРИ БОЛКАТА

Избрано за теб


117 коментара

 1. Дани Маринова

  Към черния ви списък бих пробавила и стоматолози от Пловдив:
  Д-р Дафина Костова кабинет с нерегистрирана практика
  д-р Десислава Кирова

  • КЪМ черния списък искам да добавя и ПРЕДПАЗЯ много хора от СТОМАТОЛОГ във ВЕЛИКО ТЪРНОВО,
   д-р ДИАН КИРИЛОВ
   д-р КИРИЛ ХАДЖИИЛИЕВ

   кабинета и на двамата е ВЕЛИКО ТЪРНОВО, ул.“КРАКОВ“8 до спортна зала

   • УЖАС НЕ ХОДЕТЕ В КАБИНЕТА НА д-р К.ХАДЖИИЛИЕВ и д-р Д.КИРИЛОВ

    4 пъти ходих да ми слагат коронка и най-накрая зверски изпилиха горния зъб за да не опира по никакъв начин което беше недопустимо!!!!
    Отделно се оказа, че ми правиха 7броя кариеса, а ги чух да говорят, че съм имал един единствен – УЖАС!

    БОЖЕ ПАЗИ ХОРАТА ОТ ТАКИВА „ДОКТОРИ“

   • Какъв ужас съм преживял при тези двамата д-р К.Хаджиилев и д-рД.Кирилов, явно са семейство в този кабинет, и правят страшна програма – прехвърлят си един на друг пациентите и лекуват здрави зъби, правят измислени кариеси на здрави зъби, коронки и т.н. – СТРАШНИ МОШЕНИЦИ СА!

    ПАЗЕТЕ СЕ И ЦЕНЕТЕ ЗДРАВЕТО СИ НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!

 2. Василка

  Аз също бих прибавила към черния ви списъки стоматолог от Дупница Д-р Карастоянов

 3. Dr Dafina Kostova

  Do Dani Marinova
  Kazvam se Dafina Kostova,Plovdiv.
  Uvazaema Dani Marinova
  Ne Vi poznavam.Mnogo e lesno da razberete dali edin stomatolog ili negovata praktika sa legitimni Proverete ,molya ,v elektronnite spisaci na Zabolekarski sauz,Otdel Zdraven-Plovdiv,kakto i v Agenciya za vpisvaniyata.
  Mezhdu vprochem e dobre pacientite da proveryavat informaciyata Zapovyadaite da se zapoznaem Shte imate vazmozhnost da se ubedite sama v legitimnostta na praktikata Hubav den!
  Dr Dafina Kostova :)))

 4. аз бих прибавила и ортопеда от габрово д/р Резкулах Самим РАФИКИ

 5. Георги Запрянов

  До Дафина Костова

  „Доктор“ Костова,

  Сигурен съм че и за мен ще кажете че не ме познавате, но е много по–удобно да се отрича особено като си усъкатявате пациентите. От хамалско ви слагане на коронка се наложи да ми вадят два зъба и операция на коста. Грамотите тапицирани по стените ви могат да впечатлят само селски домакини, но не правят от вас професионалист. Дипломите от семинари не лекуват.

  Няма да е зле и да се научите да давате касови бележки за да могат усакатените хора от вас да си търсят правата по легален начин.

 6. Към черния списък бих прибавила доц.Иван Филипов от клиника „Авангард“ Пловдив.Съжалявам, че той обучава студенти, не винаги лъскав кабинет лекува зъби. Повече приказва отколкото да работи. Каквото ми е направил всичко е паднало. Не издава касови бележки.Повече го интересуват парите отколкото лечението на пациента.

  • Изцяло подкрепят казаното от Димитър. Въпросният доцент Филипов трябва да се избягва по всякакъв повод, касаещ здравето на зъбите. Настроен изцяло в посоката на парите същият съвсем спокойно може да ти извади зъб, който подлежи на лечение и след това да продължи да ти пили останалите зъби. Имайте го в предвид.

   • Миглена

    По повод изказванията за проф. Филипов от Авангард.
    Аз съм му пациент от 2007 ма година. Водя и дъщеря си в същия дентален център при д-р Вангелов. Най отговорно ще заявя, че нито аз, нито дъщеря ми имаме оплаквания. Доволна съм особено много и се доверявам на компетентните им съвети.

   • Обадете се в академията за да престане да обучава.

  • Пациент съм на проф. Филипов от Авангард от 5 години. Съпругата ми му е пациентка от над 10 години. Впечатленията ни за работата му засега са чудесни. Бихме го препоръчали на всеки.

 7. mnogo si izpatix ot nekadarni zabolekari ive4e po4vam da lin4uvam dokato iz4eznat nekadarnizite….vashia den nastapi neshtasnizi koito se gavrite s xorata spasiavaitese 4e pospisaka vsi4ki shte vi lin4uvam..

 8. Д-Р ГЕРГАНА ФОТЕВА ГРАМЕНОВА
  ГР. СЛИВЕН

  която ми отвори зъб , и ми отказа да го лекува . В момента стоя с огромна дупка на зъба си ! След което , потърсих помощ от още 3 – ма стоматолози известни в 3 та поликлиника , при което получих отказване и от тях . Защото зъбът бил вече отворен и имало много работа по него и не им се занимавало . Някои от тях се оправдаха , че просто ще пътуват ! 🙂

 9. Бих добавила д-р Пешкирски, орален хирург. След като ви извади зъба и ви вземе парите, не очаквайте да ви помогне или отговори ако се появи усложнение! Защото той си е свършил неговата работа !!

  • здравейте, наистина ли да не ходя при него защото ми записаха час за сега в петък и незнам дали да хода изобщо, мъдрец ми е зъба, почти разрушен отгоре, а и незнам какви пари ще ми вземе?!

   • Ани Стоянова

    И аз потвърждавам, че стоматологът д-р Пешкирски ул. Мадрид 50 в София не работи добре.След като направих рентгенова снимка при него и помолих за консултация, погледна само снимката и каза че трябва да се махне половината от кътника ,защото е изгнил и върху здравата половина с един корен, да се изгради мост до съседния зъб.Започнахме работа,аз повярвах че ще спаси половината кътник, това бяха неговите думи.За изваждането на болния корен взе 520 лева без да издаде касова бележка.След това ме прехвърли за работа на друг колега, който искаше да почне изграждане на подложки за корони без никакво лечение на корена на останалата част от зъба.А този зъб беше с 20 годишна коронка, умъртвен и неговия канал не беше запълнен .Трябваше да се отвори канала и да се разшири и запълни.Когато им казах това Пешкирски каза че това не може да стане, защото зъбът не е лекуван добре и канала ще се разруши ако го отворят.И че ние не сме говорили за лечение на този канал. И сега трябва да изградиме мост и нова корона за съседния зъб върху нелекуваната половина от стария зъб, без никаква гаранция от страна на зъболекаря колко време ще издържи този корен.Трябваше да платя още 640 лева за новите металокерамични корона и мост, за които нямах никаква гаранция колко време ще издържат.Отказах и напуснах кабинета с огромна хралупа в устата за 520 лева и никакъв резултат.Сега започвам отначало с друг стоматолог да доизвадим зъба и продължим с моста и короните…..

 10. Катя Андреева

  Доктор Галина Миткова от Видин. С адрес на практиката ул.“Цар Симеон Велики“, номер:40,Ет.3(Сградата на промкомбината)
  Изключително некадърна и нагла стоматоложка.Майка ми, която е пенсионерка,лятото пребивава на село в област Видин и отиде във въпросната сграда да потърси стоматологична помощ. Въпросната докторка се подвизавала отвън на пейката,явно не поради многобройна клиентела, и я поела от там.Направила и пломба на преден зъб като забъркала сместа и просто я лепнала отпред, без да ползва лампа или нещо от този род и казала: „Готово, гаранция 1 година“. Цената на тази петминутна процедура била 50 лв.До тук нищо лошо, но пломбата пада на втория ден. Майка ми отива отново до Видин, прави отново разноски за пътуването в двете посоки и прави рекламация. Д-р Миткова лепва една пломба по същия начин, както предишната и с това приключва. Майка ми пита на шега: “ Този път ще издържи ли една седмица?“ Докторката й отговаря: “ Ми, надявам се“. Пломбата пада на втория час след като майка се прибрала на село. Не, уважаема д-р Миткова, Вие не трябва да се надявате, а да знаете какво точно правите, защото хората Ви поверяват здравето си, но явно толкова си можете.

 11. ангелова

  Не си лекувайте зъбите при ,,зъболекарката“ в Лозенец – Камелия Карамитрева, която е изключителна непрофесионалистка.
  Обикновена пломба не може да направи, а да не говорим за по-сложни неща. Взима скъпо, а пломбите, правени от нея падат на първия месец! Тази жена няма морал и се отличава с голямото си невежество в професията зъболекар. Не ходете при нея – ще си дадете парите и после да търсите друг зъболекар да й оправя грешките

 12. Елица Миленкова

  1 глас и от мен за д-р Пешкирски в черния списък. Това е един алчен и безскруплен човек. Наложи се да търсим спешно зъболекарски кабинет на 22.12, заради нещо, което се беше набило м/у зъбчето и венеца на 10 месечното ни бебе. При положение, че в клиниката имаше дежурен стоматолог, докторът реши, че трябва лично да дотърчи, за да изкара някой лев за празниците. С една бърза манипулаци извади боклучето, намаза венеца с дезинфектант някакъв и успокояващ гел… И след тази 3 минутна манипулация ни поиска сумата от 80 лв, която по ценоразписа на клиниката е колкото за цяла пломба…. Спокоен ли сте, докторе? Добре ли ще си изкарате Коледа на наш гръб? За нас не е много сигурно обаче… Дано спите спокойно….

  • ужасно, значи все пак има някакъв ценоразпис?! Понеже в сайта не видях! 🙁 май няма да ходя, понеже сега за петък майка ми записала час за вадене на мъдрец- сигурно ще ми вземе на мен 180!!! ужас!

 13. da si go behte izvadili sami „boklu4eto“…..

  • ти май май не си много в час- така се вади боклуче, толкова е лесно, нали!!!! а това че явно си близък с въпросния лекари или просто имаш излишни пари за вадене …си запази мнението за себе си!!!!

 14. samo hubavi dumi za dr peshkirski,,,,strahoten lekar,,,vnimatelen,,,malko sa takiva stomatolozi,,,,i kato 4ovek dr maryan peshkirski se otli4ava ot „masata“….njakolko pati pomaga na cjaloto ni semeistvo kato zakasame sas zabi…:))

 15. dr peshkirski – mnogo dobar specialist,,,,razbira si ot rabotata,,,,prepora4vam go na vsi4ki

 16. Възмутен съм от Д-р Пламев Петров от „Евромед“.ТОй не само ,че не е добър специалист-гастроентеролог,но и груб с пациентите.Дава неточни диагнози и болните страдат.

 17. иванка пенчева

  д-р Пешкирски изключителен професионалист,постави ми зъбни импланти и съм много доволна от отношението,вежливостта и най-вече крайния резултат!!!

 18. Д-р Оксана Курдова, която в момента работи на адрес: кв.Стрелбище ул.Енос №5.
  Преди 3 години ми се наложи да ми се почисти зъб от кариес и съответно да се сложи пломба. Преди една седмица, част от тази пломба се отчупи и когато отидох отново на зъболекар (на друг такъв, разбира се), се оказа, че въпросната Д-р Курдова е оставила кариес под пломбата. Резултатът? Стигнал е до нерва. От тук нататък сами можете да си извадите изводите за това, че следва умъртвяване на зъба, и аз, едва на 19 години, ще ми се наложи да мина през въпросната процедура. Поинтересувах се, от некомпетентност ли се постъпва така или от… алчност? Оказва се, че много от стоматолозите правят същото, за да могат да точат пари от пациента в процес на удълженото лечение. Другото, което ми беше обяснено е: при хубаво изчистен зъб, има по-висока чувствителност, което води до погрешна преценка на пациента, че има все още някакъв проблем, докато при оставен кариес под пломба, няма повишена чувствителност. С други думи: той продължава да изяжда зъба и никой не разбира докато вече не е късно.
  Много пари дадох на времето, за тези уж оправени зъби. Сега ще дам още повече, но няма да оставя нито една пломба поставена от Оксана Курдова. Даже не искам да се замислям под колко от пломбите е оставила чернилка.
  Тези стоматолози не заслужават прозвището доктор пред името. Те не са лекари. Те са алчни хора, които припечелват за сметка на своите пациенти.

 19. Radoslava Rusinova

  Доктор Георги Карачанов http://informator.bg/cgi-bin/index.pl?_state=Info&ID=6236&LANG=bg&mobout=0 ето този индивид,не ходете при него,един некадърник,който ми „извади зъб“,остави парче от зъба в раната,която ми се възпали,засегна ми нерв при поставяне на упойката,цялата челюст ме болеше от нерва звънях му 2 пъти,да му се оплача,а той с цялата си наглост не си призна и ми каза че не съм била родена,когато той започнал да практикува хирургия на зъби,няма какво да коментирам повече за този некадърен боклук от ПЛОВДИВ!!!!

 20. Искам да добавя в ЧЕРНИЯ СПИСЪК д-р Иванка Николова Дахтерова от гр.Пловдив страхотна шарлатанка…не може да прави контактни кариеси имах кариес апроксимално на 5-ти и на 6-ти зъб напарави ми ги уж…след 5 ходения взе по 80 лв на пломба общто 160 и още пари за лекарствата..налагаше ми се канално лечение на зъб…тя го направи след цели 4 месеца ходене..като за всяко ходене по 5 пъти на седмица ме таксуваше по много пари..смених я и след по малко от 2 месеца започнаха страшни болки на зъба ,който имаше нужда от канално лечение намерих друга зъболекарка и тя ми каза,че нищо не е направила..освен това започна венеца да ми се възпалява ,контактните кариеси съшо не бяха направени добре и ми се наложи всичко на новво да правя да поправят нейните грешки…освен това тази Иванка Дахтерова ме е лъгала,че имам гранулом оказа се ,че нямам!!!НЕ ХОДЕТЕ ПРИ НЕЯ ЩЕ СИ ИЗПАТИТЕ И ШЕ ПОХАРЧИТЕ МНОГО ПАРИ!!! ТЯ Е НАЙ-НЕГОДНАТА ЗЪБОЛЕКАРКА ШАРЛАТАНКА!!!

 21. Стоматологичен кабинет“ Саноденд“-Д-р Яневи гр.Пловдив.Високи цени,ниско качество!

  • Абсолютно не съм съгласен. Цените наистина не са ниски , но професионализма е на най—високо ниво. Единствената практика, която успя да реши проблема, с които се боря от години

 22. ИБЕЛИНА НИКОЛООВА,ОТ ДЕНТАСМАИЛ-ВЛАДИСЛАВОВО,ВАРНА-НЕРАВЕН ЗЪБ,СЕГА СИ ПОТРАКВАМ …..

 23. Д-р РАЛЕВ от Пловдив ме обезобрази. При лечение с импланти проби синуса ми, унищожи 2/3 от коста ми прекъсна ми нерва.Срастване на венеца за бузата. След четвърта операция едва не умрях.Претърпях 10-ет неуспешни операции. При опити да преговарям за парично обезщетение ми отговори, че си „свършил“ работата. Този човек трябва да бъде пръв в черният списък. Това е българският Далай Лама. Мога да напиша роман и много повече, но не сега. Искам само да предпазя хора, да не претърпят моята инквизиция. За мен е д-р Менгеле. Сега се лекувам в катедра по ЛЧХ. До сега четири хоспитализации, а колко още ще има не знам.

 24. Кормачио

  Доктор Димитър Календерски баш в софийския център на Раковски е груб и некоректен. Не си върши работата докрай. Кабинетът му е мръсен, няма тоалетна, един друг работи в някаква стаичка два на два мръсня и тя. Не му се хващайте на хвалбите.

 25. Искам да прибавя в този списък д-р Пелов от Враца,той ми бе препоръчан горещо от един медик при който бях отишла за консултация във връзка с голям проблем на зъбите и със съмнение за някакъв допълнителен абцес в челюстните кости,понеже имам съпътстващи заболявания и антикоагулантна терапия послушах съвета и отидох при този човек който би трябвало да окаже своевременна помощ или най-малкото поне малко чисто човешко отношение,нито едното ,нито другото се получи.Накрая в кратката ми визита,великият дентален медик и хирург ме изпрати отново от там където съм вадила зъб,защото преди два дни имах такава процедура не било негова отговорност,нищо,че бях отишла с препоръка като лицево-челюстен хирург да провери за евентуален друг абцес!До сега такава процъфтяваща и агресивна злоба и ненавист у медик за всичките тези години не бях виждала спрямо друг медик,господин-зъболекарят Пелов ме изпрати със фразата,че аз съм длъжна да ходя на зъболекар-хирург щом съм на антикоагулантна терапия,дали е вярно или не не знам,но още малко щеше да ми прероръча да си оправям и сама зъбите,защото съм ДЛЪЖНА ДА ЗНАМ!!Едно е сигурно,никога отново няма да ползвам услугите на този тип!Дори да е единственият в областта,града или пр.защото утре не само с мен ,но и с някой друг може да се справи така професионално и човешки!!!

 26. Кирил Андонов незабвано трябва да бъде добавен към ченрния списък на стоматолозите не само за София, където му е кабинета, ами и за цялата страна! заради него ми извадиха два зъба, на които беше провел грешно лечение, 2 год с ужасни болки в устата, подуване, много пари и нерви, а на всичкото отгоре той всеки път нагло ми казваше, че няма причина да се притеснява и болките ще отминат. Трябва да има орган контролиращ такива некомптентност и закон. за това, което ми причини освен парично обезщетение, над 5 хил лева ми излезе всичко,и затвор!!!!

 27. АнтонВасилев

  Доктор Пешкирски е велик! Наложи ми се да вадя 7-ми горен зъб и то по празниците. Влизам в кабинета – страхотно чисто, не мирише на камфор и т.н., подредено, просторно. За 10 минути ми извади зъба, след което ми даде наставления какво да правя (по-точно какво да не правя за да заздравее по-бързо раната). Докторе, евала Ви правя!

 28. ЗДРАВЕЙТЕ, ИСКАМ ДА ДОБАВЯ ОЩЕ ЕДНО „СВЕТИЛО“ В ЧЕРНИЯ СПИСЪК НА СТОМАТОЛОЗИТЕ – Д-Р ЛЬОНДЕВА. НАПРАВИХ ФАТАЛНАТА ГРЕШКА ДА ПОПАДНА ПРИ НЕЯ С ЕДНИ ВАУЧЕРИ ОТ САЙТ ЗА КОЛЕКТИВНО ПАЗАРУВАНЕ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ЗЪБИ С УЛТРАЗВУК. С ТОВА СЕ СПРАВИ ДОБРЕ, НО СЪЖАЛИХ ГОРЧИВО, ЧЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАХ ОТ НЕЙНАТА ПРОМОЦИЯ ЗА ПЛОМБА НА ЦЕНА 20 ЛВ. СЛЕД КАТО СИ „ОПРАВИХ“ ЗЪБА ПРИ НЕЯ, ЕДНА ГОДИНА ПО-КЪСНО ПАК СЕ НАЛОЖИ ДА ХОДЯ ПРИ НЕЯ, ЗАЩОТО ПЛОМБАТА ПАДНА. НАПРАВИ НОВА ПЛОМБА И СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА ВЪПРОСНИЯТ ЗЪБ ЗАПОЧНА ДА МЕ БОЛИ ОТНОВО, НЕТЪРПИМО. ПОТЪРСИХ Д-Р ЛЬОНДЕВА ОТНОВО, ПОПИТА МЕ КОЙ СЕ ОБАЖДА И КОГАТО РАЗБРА, ЗАЯВИ, ЧЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ЧАС ЕДВА ЗА МЕСЕЦ АВГУСТ, ТЪЙ КАТО СЕГА НЯМАЛА ВЪЗМОЖНОСТ ДА МЕ ПРИЕМЕ, ИМАЛА АБИТУРИЕНТ, СЛЕД ТОВА ДРУГИ ЧАСОВЕ И Т.Н. СМАЯХ СЕ ПРИ ТОЗИ НЕВЕРОЯТЕН ОТГОВОР ОТ НЕЙНА СТРАНА, И ЗАТВОРИХ ТЕЛЕФОНА.ОБАДИХ СЕ ПОВТОРНО, ЗА ДА ИЗРАЗЯ ВЪЗМУЩЕНИЕТО СИ, НО ВДИГНА ДРУГА ЖЕНА, КОЯТО МИ ОБЯСНИ, ЧЕ Д-Р ЛЬОНДЕВА НЕ ЖЕЛАЕ ДА МЕ ПРИЕМЕ, И ДА ПОТЪРСЯ УСЛУГИТЕ НА ДРУГ СТОМАТОЛОГ.

  ТРЯБВА ЛИ ДА ТЪРПИМ ЕКСПЕРИМЕНТИТЕ НА ВСЯКАКВИ „ДОКТОРИ“, КОИТО СЛЕД ЗЛЕ СВЪРШЕНАТА РАБОТА НЕ ЖЕЛАЯТ ДОРИ ДА СИ ОПРАВЯТ БАКИИТЕ?

  ТЕЛЕФОНЪТ НА Т.НАР. Д-Р ЛЬОНДЕВА Е 0897875840, КАБИНЕТЪТ Й СЕ НАМИРА НА УЛ.ВЕЛИКО ТЪРНОВО 25

 29. д-р Деян Костов-зъболекар, Дианабад-не ходете при него в никакъв случай!!!

 30. д-р? марияна радкова София ул. Бигла 2 е пълна НЕКАДЪРНИЦА. НЕ Я ПОСЩАВАЙТЕ!

 31. nikoga ne hodete pri d-r KInova na ulica Borisova v Ruse.izkli4itelen neprofesionalist,kosmi4eski ceni.

 32. Д-р Емил Николов-очен лекар от Горна Оряховица, с частен кабинет във Велико Търново.Изключително некоректен и алчен.Не ходете при него!!!

 33. Дора Манова

  В ЧЕРНИЯ СПИСЪК ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ВЛЕЗЕ д-р Илиев от Пловдив, адрес на клиниката е ул. Росица 5а, абсолютен некадърник, не ходете там, ще останете без зъби!!

 34. izkazvam golqmoto si razo4erovanie ot rabotata na zabolekar d-r Katq Kinova ot grad RUSE.dano nikoga oprete do neinete uslugi.

 35. Д-р Бистра Александрова от Казанлък. Изключително откачена и некадърна жена. На табелата на кабинета пише нейното име и на д-р Мария Александрова. Жена ми едва не й се пръсна главата от безобразията, които тя й причини. Наложи се да карам спешно посред нощите до СтЗ. заради тази откачалка. И освен това, когато попълва здравното книжка не пише нейното си име а на д-р Мария Александрова. Защо ли? На мен ми прелекува една пломба, която ме болеше и така и си остана. Не препоръчвам на никого да стъпва там!

 36. Рових за черен списък за зъболекари и попаднах тук. Отдавна се каня да напиша за същата жена – Бистра Александрова. Не знам има ли някаква организация, която да обърне внимание на нерегистрираната и практика. Защото дори се съмнявам, че тя има диплома за стоматолог. Единственото позитивно при нея е лекотата, с която бие упойките. Но това достатъчно ли е? Неморална е и използва допотопни методи, прави некачествени пломби, лъже. Липсва и човещина. Дано някой да спаси другите хора от нея.

 37. Ангелина Янакиева

  Др. Иванчева завеждаща отделение патологична бременност и др. Ранчева .постъпих за амнеоцентеза с лошо резултати и много малко време . Иванчева ме боде два пъти ,нищо не направи изопшо не стигна до околоплодните води и ме пуснаха да си ходя без да са решили проблема ми . Нейн колега можеше да ми направи процедурата но отказа защото тя му е шеф. Аз отидат в частна клиника а те си освоиха парите от здравната кас без изопшо да имат право да правят амнеоцентеза!

 38. Д-р Драгостинов, работи в БулДент. Отидох, за да ми смени една отронена пломба, а той между другото ми съобщи, че имам 16 /шестнадесет/ кариеса!? Аз съм човек, който редовно ходи на профилактични прегледи и си мие зъбите по три пъти на ден. И изведнъж съм със 16 кариеса? Като сестрата е записала в зъбния ми статус само 13. Нелепо е. Не може всяка точица сух кариес, да е кариес за теб и да искаш да го пробиваш! Повече няма да стъпя там. Да добавим, че и за една обикновена пломба ми наби конска упойка за вадене на зъб, която ме държа 5 часа. Садисти!

 39. Д р Красимира А танасова Уникален мошеник

 40. Д р Мирела Казакова стоматолог е некадърна идиотка от Варна която работи нелегално в София и унищожава зъбите на пациентите в София Никога не ходете при нея

 41. Петрозар Пламенов

  Има много некадърни мнения,което ме натъжава .Народа масово е изпростял..може би най-простото изказване е на Вели,която се оплаква , че доктор я върнал и я посъветвал да отиде при специалист хирург!?Е не е ли прост българина?!?…

 42. КЪм 4ерния списък искам да добавя Екатерина Калапазанова-Събева изключително неприятна жена и некадърен зъболекар нехигиениечен и мръсен от Велинград е.

 43. да и аз съм съгласен за шредните двама и двете ги знам за казакова и за Събева просто неходете при тях

 44. с.петрова

  НЕ ХОДЕТЕ ПРИ ДОКТОР ДИМИТЪР КОЛЕВ ОТ БУРГАС-ЛИЦЕВО-ЧЕЛЮСТЕН ХИРУРГ, КАБИНЕТА МУ Е НА МАКЕДОНИЯ, А В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ СЕ ПУСКА ДА ПРАВИ ВСИЧКО-И ПЛОМБИ, И ПРОТЕЗИ, И Т.Н.
  Той умишлено уврежда съседни на болни зъб, както с мен се случи като пили върху здрав трети зъб и изпили част от емайла, промени формата на зъба – неясно за мен. може би защото работата му по болния зъб, за който бях отишла беше съвсем малка, а и го предупредих да работи по-внимателно, защото имам проблеми с емайла. Той стърга точно върху зъба отгоре. Сега , още на слдващия ден усещам особена чувствителност по повърхността на този зъб, болка при топло-студено. НЕ ХОДЕТЕ ПРИ НЕГО.НЕ Е НЕКАДЪРЕН. НЕПОЧТЕН Е. И АЛЧЕН.

  • Д-р Димитър Георгиев Колев

   Преди да взема окончателно отношение по така написания по горе текст, питам:
   Защо не е написан целия адрес/№/ на здр. заведение?
   Откога познава работата на въпросния лекар, че твърди: „в последно време се пуска да прави…“
   Кога и откъде реши, че има основание да използва квалификациите: „непочтен“и „алчен“ !?
   Знае ли как се препарират /“стържат“/ зъбите, когато бъдещата пломба трябва да отговори на изискванията за да бъде излекуван определен случай и пломбата да издържи достатъчно във времето напред?
   Защо, когато дефектите са достатъчно големи и дълбоки при случаите в, които ние сме пациенти доста време след лечението нашите зъби са чувствителни на същите температурни и механични дразнения?
   „Благодаря“ все пак,че относно кадърността донякъде е налучкано поне мнението на бургазлии за мен през последните 40 години!
   Моля редакторите при подобни неточни,скалъпени и неаргументирани публикации да вземат отношение и не стават преносители на материали, които не подобряват мед. обслужване, а по-скоро уронват престижа на доказалите се медицински специалисти!
   С уважение:
   Д-р Димитър Георгиев КОЛЕВ

   • иванова

    D-r Димитър Колев ,вие нали знаете къде се намира вашият адрес ,а и хората ви познават, така че и без адреса ви оплакването е сто процентово

 45. Ростислава

  Д-р Татяна Немирникова, дерматолог в 12 ДКЦ София. Понеже няма никаква информация за нея,реших да напиша моетo. Отвратително отношение,безкраен непрофесионализъм. Случайно отидох при нея и не бих повторила. Некадърна и арогантна жена! Може би затова няма и опашка пред кабинета и.

 46. daaa syglasen sym po nekadyrna jena ot taq subeva nqma tq ne e zybolekar a kasapin ujasssssssss

 47. гледам напоследък списъка
  доктор Пискюлев и Др Калапазанова Събева тя е с отнет лиценз но продължава да практикува неясно за мен бил съм и при нея и съм меко казано отвратен,а за Пискюлев няма да коментирам

 48. Още едно негативно мнение за д-р Пешкирски,стоматолог в София на бул.Мадрид 50.Досега не бях попадал на кабинет с толкова високи цени на услугите,сигурно има незнам,но това което правихме като манипулации на повечето места е точно поне наполовина.Като нямам предвид мърляви кабинети, а оборудвани със всичко както е и неговия.Оказах се там по спешност в празнични дни,като впрочем наблюденията ми в няколкото ходения там бяха,че в този кабинет май хората ходят предиммно като мен-по спешност,а не за кариеси.Бях се подул от гранулом на зъб за който не подозирах и след направената снимка при него,сцепихме венеца за да изтече гнойта,сложи ми дренче и ми изписа антибиотик. Цената за това беше 140 лв…!!.От от този факт ме заболя двойно повече зъба.Разбрахме се да извадим корена на болния зъб с гранулома и да запазим по този начин останалата му здрава част за да се прави в последствие мост там.Цената за това-200 лв.Обяснено ми беше че ще е хуриргическа манипулация-операция,с проникване през венеца,изчистване на гранулома,няколко шева след това….Нищо подобно не беше правено в последствие(реших въпреки цените да се доверя на него пак,понеже беше запознат със състоянието на зъба и имаше решение за лечението му).Оказа се че вместо операция,която наистина е от този ценови порядък,той просто сряза зъба с болния корен с диамантено борче и го извади.Вярно,после почисти гранулома ,но това за мен не беше никаква хирургическа операция а по-скоро си беше вадене на зъб и цената едва ли е 200 лв.За справка-по други кабинети е 60 лв,което доказва тезата ми.До последно Пешкирски ме лъжеше,че ще е операция с шефове и т.н. за да може да ме натовари с по-голяма сума.Естествено му казах тия неща в разговора ми с него и с това приключих посещението си там завинаги.Попрочетох и други мнения за него, които далеч не са само положителни,така че си правете сметката дали да ходите при него.Освен ако нямата излишни пари, не сте гей и ви е приятна компанията му.

  • Д-р Пешкирски, е много добър хирург, има ,,лека ръка“, работи бързо и професионално, препоръчвам го, а относно цените въобще не са високи за кабинет от ранга на неговия. Успех д-р Пешкирски

 49. Добавям към черният списък зъболекарката Санди Фесток, която работеше в мед център „Медстом, когато отидох за лечение на канали и поставяне на коронка. Зъбът беше „излекуван“,и короната беше поставена. След 8месеца короната се разклати, а вътре нещо „работеше“. Върнах се в клиниката, докторката вече не работеше там, и друг зъболекар ми направи преглед като махна короната, и установи, че зъба ми е пробит, защото вероятно не е уцелен канала на зъба при лечениет. Той не подлежеше на лечение, и казаха, че трябва да бъде изваден. Предложиха да ми поставят имплант… Преди тази случка, докторката е „излекувала“ още един мой зъб, на който имаше кариес-сега с пломба от същата зъболекарка, в частния и кабинет в кв. Илинден. Този зъб, ме боли когато дъвча по-твърда храна, с рязка и много остра болка, и предстои скоро да го прелекувам на друго място. След като разбрах за пробития 6-ти зъб, поисках от рецепцията да ми разпечатят копие от картона ми като техен пациент. Разпечатан беше, и в полето на „лекуващ лекар“ беше посочено име, различно от това на д-р Санди Фесток. Установих, че въпросната не е била назначавана никога на работа там. Тя се е учила, вероятно като стажант. Подадох жалба чрез адвокат в комисията за защита на потребителите, все още нямам информация какво се случва. След много питане от моя страна на близки и познати, ми препоръчаха кабинет, където ми поставиха имплант и съм изключително доволна от лекарите и отношението им към мен.Горещо препоръчвам на всички вас да се интересувате,и да се подлагате на манипулации само от препоръчани лекари, защото връщане на зад няма!

 50. Тоз Пешкирски е шарлатанин.Преди година аз и мъжа ми си “ лекувахме“ общо 3 зъба при него,за които сме дали около 1200 лева,като на единия дори и пломба не успя да сложи като хората.В последствие единия зъб на мъжа ми замина след 3 месеца,уж запълнил с гутаперча,не знам какво си…мръсник,груб и страшен кич при него,цените са неоправдани,качество никакво.НЕ ХОДЕТЕ дори и по спешност,защото ще ви одруса и под 150 лева да ви извади нервите не ви мърдат!

 51. Към черния списък и д-р Йордан Господинов некадърник от Сливен

 52. Веднага добавям д-р Маринашева ,намира се до Руски паметник кабинета й.Толкова некадърна ,а със самочувствие.Мръсотия и нагло отношение,дълбоко се съмнявам,че работи стерилно.НЕ ХОДЕТЕ при тази жена!!!

 53. Паднали пломби имам от Еодент Люлин,двата пъти ме обслужваха различни лекари,не искам да им слагам имената,защото са още млади,но за тези цени – твърдо няма повече да се възползвам от услугите им.Имам чувството,че ги слагат младите да отбият номера,защото сегашния ми зъболекар казва , че самите зъби не са обработени в съответната форма ,за да застават пломбите,както трябва.170 лева заминаха на вятъра и сега още 140 за двете нови пломби,дано поне те стоят.

 54. Искам да изразя недоволството си от д-р Светлана Маринашева при която отидох с ваучер закупен онлайн.става въпрос за почистване на зъбен камък или по- скоро в моя случай за отбиване ма номера и само за прибиране на парите на хората.Не стига , че много набързо уж ми изчисти камъка,изобщо не полира ,ами и ме зарибяваше да и ползвам намалените услуги.Чакаха и други хора и помеже въпросната лекарка работи с ваучери ,явно си обръща повече внимание на хората без такива,ами тогава питам аз,защо ги пуска??Защо?е,съжалявам,но за 4-5 минути работа няма как да не се оплача просто и повече няма да пазарувам с ваучери от нея ,камо ли на редовна цена някой да плати за такава услуга реална цена.

 55. Ами какво очаквате от ваучер?На маникюр сигурно от сърце давате пари,а на лекар ми ходите с ваучери!Идиотска постъпка и масово затъпяло население.За чалга може,за здраве не иска!

 56. Д-р Светослав Николов град Дупница.Не бих го нарекъл зъболекар,един мост не направи като хората ама си лапна паричките.Там ми се образуваха джобове и ми влиза храна и сега ще трябва да правя нов като се прибера в България,но не при него…експерименти повече-не

 57. Още едно мнение за екатерина-събева
  наистина тази жена има явно проблеми в къщи или проблеми с личноста.През повечето време се даржи като неадекватна,да не говорим за некардоста и мрасотията в кабинетът който работи.УЖАС Е

 58. иван чобанов е същия от софия

 59. Божидар

  Д-р Пешкирски е уважаван от нас, защото има невероятен подход с малки деца. От цяла София само той укроти синът ни. Справи се за 10 мин. И сега детето ходи с желание. Не знам колко пари ни е взел, защото не запомням това, а добрината, която ни стори. И занапред смятам при него да ходим. Като ревете, че ви е скъпо питайте преди манипулация.

  • Катрин Николова

   Не знам как ви е укротил детето,но ние с нашето там повече няма да стъпим!Грубияни……….точно миналата пролет останахме меко казано втрещени от арогантното държание на дъртата лелка ,която би трябвало да е рецепционистка,но такива коментари и „възпитание“,въпросния доктор взима скъпо и не бих казала,че прави кой знай какво,за работата му горе- долу,но като отношение на екип-нЕпрофесионално и селско..тц

 60. Д-р Павлова – Ео дент.Явно от толкова реклами по телевизията ,способностите й като зъболекар съвсем са се изпарили!Никога няма да препоръчам нея или,който и да било от клиниките и.

 61. Станислав

  Не ходете при стоматолог Наталия Ганчева!!!
  В момента работи в клиника Медстом. Вече цял месец съм в търсене на лечение, след като се опита да ми умъртви здрав зъб. И предлагаше да го умъртви и сложи пломба и щял да издържи още някоя година – нещо за което други стоматолози се хванаха за главата!

 62. Румяна Пенкова

  Илияна Димитрова, стоматолог на частна практика.
  Работното й време на вратата й е грешно от две години. Ако й се обадиш за час ти се зъби нагло, сякаш й досаждаш .
  Обслужването й също не е на ниво – отгоре отгоре…

 63. Aнна Николова

  Голям мошеник и некадърник д-р Камен Хаджиилиев, гр.В.Търново, ул.“Краков“8А, прави ми здрави зъби и разруши и изпили други, слага коронки за 200лв. и щтифт за още 200лв, които реално са от най-ниско качество. Една коронка ми я слага три пъти и тя пада, накрая изпели горния зъб и се образува дупка, без да има най-малко съзнание съсипва зъбите – МРЪСЕН ИЗРОД!

  АКО ЦЕНИТЕ ЗДРАВЕТО СИ ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ТОЗИ „ДОКТОР“

 64. Aнна Николова

  Към Черния списък на първо място трябва да е д-р Кирил Хаджиилев,
  гр.В.Търново, ул.“Краков“8А

  Трудно ще опиша с думи ужаса който преживях там!!!

  НЕ ХОДЕТЕ ТАМ, АКО ЦЕНИТЕ ЗДРАВЕТО СИ.

 65. Ана Запрянова

  КЪМ черния списък ще добавя д-р Камен Хаджиилиев, счупи ми един зъб, и сега не може да се оправи. Друг зъб не можа да напълни каналите на нервите както трябва – не можа да го лекува правилно, а третия два пъти му слага коронка и пада.
  СТРАШЕН И ОПАСЕН – ПАЗЕТЕ СЕ!

 66. Доц.ЮЛИЯ КАМЕНОВА-НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ НА ОГРОМНОТО И САМОЧУВСТВИЕ И УЖАСЯВАЩАТА НЕКАДЪРНОСТ ДОКАТО РАБОТИ С ЛАЗЕР-ТЯ УНИЩОЖАВА ЗДРАВИ ЗЪБИ И НЕ ВИЖДА ДОБРЕ С ОЧИТЕ СИ,НЕ ТЪРПИ КРИТИКА,В КАБИНЕТА Е ХАУС И МРЪСОТИЯ-НЕ СТЪПВАЙТЕ ТАМ НИКОГА.

  • Тони Иванов

   Имам много по-лош опит с нея. Желаете ли да я съдим?

   • Тодорова

    Здравейте,въпросната Каменова вече е осъдена

    • Тони Иванов

     Сигурна ли сте че става въпрос за нея.Все още няма осъьени стоматолози, а тя се смята за „голяма риба“, уж най-добрия специалист по лазерите, а осакатява хора доживот.

    • Сигурна ли сте? Никой не се е похвалил…

 67. Клиника ,,Гайс,, всичко е добра платена реклама с парите от будалите който са посетили тази клиника .Ако искате да останете без пари и без зъби това е мястото.Толкова алчност не бях виждала.Доктор Гайс ми сложи импланти и като му казах ,че протезирането ще го правя в друга клиника тъй като при тях метало-керамична корона е 650 лева ,той реши да ми свие абатмъните за да ги препродаде на друг ,който аз бях платила и сега трябва да си ги търся и да ги плащам наново 700 лева.Отвратена съм от скъперничеството и наглоста на този лекар .През цялото време се правеше ,че ми прави някакви финансови отстъпки-,,Тази операция струва 1500 лева но за теб ще е 500,,.Ха-Ха откъде накъде пък ми прави отстъпки ама че наглост а тези операции той си ги измисля защото има грешки от негова страна и после върти суче пациента да ги плати доктора да си е на далавера.Мошеничество отвсякъде!

 68. Доктор ,,Гайс,, всичко е добра платена реклама с парите от будалите посетили тази клиника.Ако искате да останете без пари и без зъби -това е мястото.Правят грешки и въртят сучат и пациента да ги плати докторчето да си е на далавера.Отвратена съм от тази клиника ,платих импланти на който Прословутото докторче ми сви абатмъните за да ги препродава наново а аз да поръчвам пак 700 лева тъй като се отказах те да ми слагат коронки защото метало керамична такава при тях е 650 лева безумни цени без никакво покритие!

 69. Емил Димитров от дентално студио д-р Димитрови, гр. Русе. Не е в състояние да извърши дори елементарен профилактичен преглед. За съжаление луксозния кабинет не гарантира качество.

 70. Боряна Иванова

  Тази статия е абсурдна! Д-р Христов е нашият лекуващ стоматолог (не изброявам всички компетенции като хирург, имплантолог и т.н.) от около 30 години! Освен, че майка ми е с имплантати (и знам, че д-р Христо Христов никога не би пропуснал да изпише антибиотичен чадър, както го нарича, ако е необходимо) и не е разбрала що е болка на зъболекарски стол от 30 годишна насам, така и аз (39 вече годишна) също смея да твърдя, че работи абсолютно хуманно, качествено, уверено, забележете професионално и бързо! Събудих се тази сутрин с желанието да кажа, колко много съм благодарна а този човек (защото за пореден път свърши чудеса за мен) и какво намирав м нета!!??? Жалко, че по-лесно се пише с нечестиви или болезнени подбуди. Не знам какъв е случаят на тази жена, но така написана статията звучи клевета. Тъпо ми стана….

 71. Потърпевш пациент

  В черния списък д-р Даниела Алексиева от МЦ Орион
  1.Никакъв професионализъм-лошо лечение,слаба преценка,посредствени умения
  2.Висока ценова рамка – абсолютно без никакво покритие
  3.Липса на уважение към пациента – елементарно етично и морално отношение
  4.Неспазване на записаните часове – чака се 40-50мин.
  5.Няма чакалня – пациентите са принудени да чакат навън на студа или в колите си(ако имат такива)
  6.Неиздаване на документи(касови бележки)

 72. З.Николова

  В черния списък добавям д-р Даниела Алексиева-стоматолог от МЦ Орион – безкористна,безочлива и изключително нагла жена.Отивайки при нея вие предприемате 100% риск за интервенция върху здрави зъби.Зъби след което стават безвъзвратно непоправими.Ще ви бъдат намерени множество пулпити , гингвинити, гангрени, кариеси и т.н.Ще последва дълго,, лечение’’ и обтягане на нерви при неспазване на часовете , хвърляне пари на вятъра и накрая резултата е плачевен.НЕ ходете там, ако цените здравето си.

 73. Емил Димитров, Дентално студио д-р Димитрови, Русе. Вчера свали поставеният от него несполучлив мост, който аз исках да е с временен цимент. Не беше. Рязането на моста и цялото отношение беше безобразно…Докато аз плачех с глас на стола, той снимаше ли, снимаше…Интересуват го само парите, и да не го съдя. Надявам се, че сам се осъди.

 74. hubaviqt kabinet ne e garanciq za ka4estvo!usmihnatata zabolekarka sasto!ne dava belejki,zagubih zabite , koito napravi!cenite bqha nedopustimo visoki!prizovavam iskrenno ,-ne hodete pri d-r Kinova na ulica Borisova , grad Ruse!

 75. На първо място в черния списък на зъболекарите поставям Павел Панов, собственик на Панов Дентал и любимата му ортодонтка Надка Куюмджиева. По-безочливи и алчни хора едва ли може да съществуват, не се посвеняват да обират нито колеги, нито обикновени хора, а качеството на услугите им е под всякаква критика и налага задължително лечение на нанесените щети при други специалисти. Такива хора са срам за съсловието и могат да вирят само в нашата държава.

 76. Psihomotorno napregnatata zabolekarka Lubomira Baytcheva na ul. Zlaten rog 16, Lozenets e palna psihopatka koyato eksperimentira svoite FRANKENSTAINOVI proekti varhu dobre platejni pacienti. Veche ne i e nujno da si pravi po dobri reklami za frankenstainovite proekti.

 77. Христина

  Да кажа няколко думи за д-р Кирилов и д-р Хаджиилиев от В.Търново. Те са истински просионалисти. Няма да ми стигне един ден да Ви разкажа за всички добрини, който са ми направили на мен и моето семейство. Мястото на имената им не е в този списък. Те са най – добрите. Ако Ви трябват истински зъболекари и професионалисти те са вашите хора. Всичко могат те са най, най.

 78. Eo dent kliniki…absolytni mafioti.Podlugahme se po mnogobroinite reklami I dulboko sajuliavame.Kato obsudih a poznati mi prisvetna,che csichkiat shun po tehnite kliniki e nerealen,platen,lajliv I naglasen.S dve dumi -zubolekarska mafia.

 79. Vednaga dobaviam doktor Ibrishimov ot Dupnitsa.tova za men e bezdarnik,a ne zubolekar.Izobshto nerazbira ot stomatologia ,nahalen izmamnik.

 80. Gais,Eo DENT …osobeno vtorite sa peralni za pari.E kak e vazmojno dvama choveka da napravqt blizo 10 kliniki as milioni…????ot kade tezi pari?Vsichki znaiat za partiinata obvarzanost na sobscvenicite .Za kakvi lekari govorim tova sa si tyrgovtci!!! $$$$$

 81. Съгласна съм с един от последните коментари за ЕО ДЕНТ .Не е ли наистина малко съмнително как клиниките им раснат като гъби?Как в държава като България д-р Павлови отварят клиника след клиника?Перат ли се пари и чии?То е ясно -измамите вече са навсякъде ,ВМА,Пирогов,СВ.Екатерина ,ЕО ДЕНТ и куп други знайни и незнайни.

 82. иванова

  a аз по мръсен кабинет от този на доктор Ламбрева до гарата в петрич не съм виждала никога през живота си. А и всички пациенти ти гледат в устата, когато тя е заета ,не се сеща да обърне стола поне в друга посока Пода в кабинета повече от 2 седмици не се замита ,да не говорим за измиване Там можеш само болест да си лепнеш

 83. Към черния списък на гр. Пловдив добавям д-р ГЕОРГИ МИЛКОВ ТОДОРИН -дентална медицина.

  Алчен, некоректен и некомпетентен човек.

  Не ходене при него, за да не съжалявате!

 84. Хора ,не мога да остана безучастна ,тъй като аз самата вече от месец съм с базални импланти. Търсейки повече от 2 месеца инфо за базални импланти, (поради липса на време за нормалните).
  И не намирайки достатъчно нито положителни нито отрицателни коментари, в крайна сметка се реших да се доверя на НУРИ ДЕНТ (NURIDENT)
  Tъй като бяха единствените които ми предложиха на следващия ден, да ми ги поставят и в рамките на 3 дена да приключи цялата изтория, прекалено хубаво за да бъде истина.
  Страшно много истини премълчани но много добре замаскирани с медицински термини, които ти се пробутват да ги подпишеш в точният момент, в които си под някаква вече упойкал И после вече е много късно да си търсиш правата.
  На заинтересованите ще отговоря на лични с готовност с едничката идея да предпазя колкото се може повече хора от тази за жалост трудно поправима грешка.Нури Дент са меркантилни и заинтересовани от твоят казус само докато си получат парите
  Искрено се надявам хората кото се двоумят дали да предприемат тази решаваща крачка да попаднат на този форум и да им светне лампичката.

 85. Разочарована съм от работата на д-р Кремена Моллова, която не се справи с брекетите които ми постави за които заплатих цялата сума, след което те не си довършиха работата. И аз трябваше да прибягвам до услугите на други зъболекари. Марин Моллов и Кремена Моллова са печалбари. Внимание не вярвайте на думите когато ви обещават, че ще направят чудеса и не им плащайте предварително!

  • Аз също не съм доволна от нея. Носих година и половина брекети, платих толкова пари и накрая зъбите ми пак са криви ( не както преди, но все пак криви). А мъжът й Марин Моллов ми взе 700лв за два зъба

 86. светлана

  Потресена съм от липсата на професионализъм на д-р Здравко Димитров – ординатор в
  Окологичен диспансер „Марко Марков“ гр.Варна. Този „лекар“ е причина на баща ми да бъде открит късно рецидив на рак на ректума, метастазирал в съседен орган и невъзможен за оперативно лечение. Причината е, че въпреки задълженителните прегледи на КТ скенер за периода от 2011 г. до 2016 г. той отказваше това изследване. За него кръвната картина беше достатъчна за да заключи,у че човек болен от рак е в ремисия. Моля Ви хора, търсете си правата, изисквайте всички изследвания които Ви се полагат, защото такива лекари със сигурност ни убиват.

 87. Литовски от Горна Оряховица сасипа живота ми, вече не мога да спя спокойно нощем, как адски много сгреших, че отидох в кабинета му.

 88. Не ходете при зъболекаря Нина Чавдарова Цанкова от Пловдив.разваля здрави зъби на хората умишлено за да има работа за сина и с зъботехническа лаборатория.

Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*