Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Народно лечение на брадавици

Брадавиците са вроговени израствания на кожата, които могат да се появят на всички места по тялото, но най-вече по ръцете, стъпалата и лицето. Те се предизвикват от вируси, от които са познати повече от 50 различни вида. Ето и някои полезни съвети, които да ви помогнат да решите този проблем.

Ананас – това е още един плод съдържащ протеолитични ензими. Изрежете парче под формата на квадрат, залепете го върху брадавицата и го оставете да престои въру нея една нощ, след като го махнете измиите мястото с топла вода, на следващата сутрин брадавицата ще е изчезнала. При по упорити случаи може да направите тази процедура няколко пъти.

Брезова кора – тя се използва за лечение на брадавици, тъй като съдържа бетулин и салицилати, които имат антивирусно действие и успешно лекуват брадавици.

Смокиня – тя съдържа съдържа протеолитични ензими, които успешно лекуват брадавици. Тези ензими се съдържат в плодовете и клонките на смокинята, сокът от тях се нанася директно върху мястото, където са се образували брадавиците по 2-3 пъти на ден.

Жълт кедър – той съдържа антивирусни съединения. Прилагането на тинктура от жълт кедър в продължение на няколко седмици сутрин и и вечер премахва образуваните брадавици.

Банан – някои билкари препоръчват триенето с вътрешната бяла част на обелката на банана върху образувалите се брадавици по 2-4 пъти на ден в продължение на 5-7 дни.

Чаено дърво – етерично масло от чаено дърво се нанася върху брадавиците по няколко пъти на ден с помоща на памучна кърпа. Лечението трае около седмица.

Лимон – потопете лимонови резенчета в ябълков сок с малко сол, след като престоят две седмици се разтриват върху брадавиците.

Невен – той ама анти-вирусни свойства, от него се приготвя чайкато се накисват две супени лъжици от билката в 1 чаша вряла вода. Тази отвара престоява в продължение на 20 минути и след това се пие.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *