ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Какво лечение да приложим при инфекция на пикочните пътища

Инфекцията на пикочните пътища е инфекция, която започва в отделителната система. Отделителната система включва пикочния мехур, бъбреците, уретерите (тръбата, която носиурина от бъбреците на пикочния мехур) и уретрата (тръбата, която носи урина от организма). Инфекцията може да се ограничи само до пикочния мехур, но ако не се лекува може да се разпространи и в бъбреците. Симптомите на инфекцията на пикочните пътища са: чести позиви за уриниране, парещо и болезнено усещане при уриниране, урината има мътен цвят или е с цвят на мляко. А ако има някои от следните симптоми: треска, гадене, повръщане, втрисане или постоянна болка в областа на корема, значи че се е разпространила и в областа на бъбреците. Съществуват някои билки, които може да спомогнат за лечението на такава инфекция.

Бяла ружа – успокоява възпалените зони и подобрява имунната функция, като по този начин се преборва с нежеланите бактерии.

Хвощ – това е билка, която може да се използва като чай. Тя е стягащ диуретик, които насърчава отделянето на урина и спира кървенето от пикочните пътища.

Латинка – в неините лиса и особенно в цветовете се съдържат естественни антибиотици, които са полезни за предотвратяване на инфекции на пикочните пътища.

Корен от хран – в него се съдържа антибиотично вещество, смесен с определена доза витамин С много добре лекува това заболяване.

В една чаша вода разтворете една лъжичка сода за хляб , тази смес се разбърква до пълното разтваряне на содата и се пие.

Консумацията на сок от червена боровинка е много ефективен метод за лечение на инфекция на пикочните пътища, ако не може да го пиете в чист вид може да го смесите със сок от ябълка.

Смесете равни части от сандалово дърво, бергамот, чаено дърво, тамян и масло от хвойна. Тази комбинация се разтрива в коремната област, а лечението трае от три до четири дни.

Сваряват се семена от кориандър варят се в една чаша вода около 5 -7 мин. и от тази отвара се пие по два пъти на ден.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *