ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Невинаги хроничната болка е от възрастта

Много хора приемат хроничните болки за неизбежни в напреднала възраст. Но експерти твърдят, че не съществува никаква връзка между стареенето и болката. При правилен начин на живот старостта може да се окаже също полкова безболезнена и лека, както и в млади години.
Преди всичко едно заболяване показва, че вие страдате от някакви хронични болки и трябва да се консултирате с личния лекар. Болките не са природна даденост и не са неизлечими. Лекарят може да ви назначи ефикасна терапия, която най-вероятно ще ви избави от болките. Ето няколко препоръки към възрастните хора. Преди всичко научете организма си да води здравословен начин на живот. Разбира се, в зависимост от вашите възможности. Веднага пак ще кажем за физическите упражнения – правете сутрешна гимнастика, отиде в парка и ако не можете да бягате, ходете, разхождайте се. Няма да е излишно, ако имате информация и възможност, да посетите групи за подкрепа. Вече ги има в България – например по медитация, по масажи. За да може лекарят да ви помогне действително, опитайте да градирате своите болестни усещания по скалата от 1 до 10. Можете да обясните също как става увеличаването и отслабването на болката. Това ще помогне на лекаря да ви назначи най-подходящия метод на лечение. Ако сте решили да вземете някакви обезболяващи за овладяване на болката, пак трябва да се консултирате с личния си лекар.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *