Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Възпалителен ревматизъм се лекува с прясно изцеден сок от грейпфрут

При ставен ревматизъм се препоръчва да се лежи няколко дни трябва да се пият прясно изцедени сокове и то по 1 или 2 литра без захар примерно: портокали, грепфрут, касис, моркови, ракитник, кисело зеле, черевно цвекло, магданоз целина. След това следват 2 дни плодове и мед- дневно по 1 или 2 кг плодове и по 100 или 200 г мед. Накрая се приема храна бедна на белтъчини и готварска сол, с много пресни зеленчуци, извара и плодове.

Важно е при това лечение нормално храносмилане и редовна дефекация- тогава организмът бързо се освобождава от отровите. При необходимост си направете клизма с 1 или 2 литра запарка от лайка.

Дневните измивания с вода и оцет също намаляват болките. Вземете 2 литра вода и прибавете в нея 1 чаша плодов оцет и потопете малка нагъната хавлиена кърпа изцедете я така че да не капe и силно разтривайте рацете, горната част на тялото и краката. Потапяйте често кърпата във водата. Подсушете се и се пъхнете в леглото добре завити.

Правете си болкоуспокояващи студени компреси около болните стави и ги разтривайте няколко пъти на ден с камфоров спирт.

За подпомагане на лечението можете да пиете дневно по 2 чаши чай от кора на върба. Пригответе го като отвара и го пийте на глътки. Можете да смесите кората от върба с трицветна теменуга и обикновен горски енчец.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *