Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да се предпазим от сърдечносъдови болести?

Различни са причините за възникване на сърдеч­ни заболявания: вродени дефекти в развитието, прекарани инфекции, получени травми, възпали­телни процеси. Колкото и да не ви се вярва, между тях има много общо. Обединяват ги факторите, провокиращи риска от развитие на сърдечните болести. Обединяват ги и симптомите, основ­ните усложнения и последствията. Затова за сърдечните заболявания съществуват общи мер­ки, които помагат голяма част от тях да бъдат предотвратени, или поне да се избегнат тежките усложнения.

Преди всичко обаче болестите на сърдечносъ­довата система възникват на основата на нервно- психическото напрежение. Следователно трябва да търсим начин да игнорираме или поне да намалим въздействието на нервите и стреса.

Необходима част от профилактиката е физи­ческата активност – ако нямате време да спорту­вате, ходете пеша, правете си контрастен душ, не можете да си представите колко е полезен за подобно състояние. Плувайте – всичко това тренира сърдечния мускул и укрепва стените на кръвоносните съдове. И не на последно място ще поставим немедикаментозната терапия на сър­дечните болести – не е лошо, че приемате билки, но нека са по-леки и безобидни. И още: нормализи­райте си дневния режим за работа, почивка и сън; придържайте се към диета с ниско съдържание на мазнини и сол, откажете цигарите и алкохола.

ВНИМАНИЕ!

В заключение сме длъжни да ви уведомим, че не само пушенето и алкохолът, но и някои болести провокират сърдечносъдовите болести – такива за захарният диабет, високият холестерол, наднорменото тегло, менопаузата, особено ранната, недостигът на важни витамини. И пак да подчертаем колко е важна профилактиката, особено в случаи като вашия. Вече споменахме някои мерки: не забра­вяйте да измервате кръвното си налягане, употребявайте по-малко сол, не забравяйте колко важна е физическата активност, препоръчват специалистите от в-к „Доктор”.

Днес има много продукти против алкохолизъм, но са малко тези, които наистина дават резултат в битката за спиране на алкохола и цигарите! Хранителната добавка Кудзу Корен, която се предлага в България е продукт на американската фирма „SWANSON” и е одобрена от Американската агенция по храните и лекарствата /FDA/. Тя е доказан лидер като продукт за спиране на алкохола и цигарите!

 

Все още ли искате да пушите? СПРЕТЕ ЦИГАРИТЕ И АЛКОХОЛА С КУДЗУ КОРЕН – най-доброто средство в света против алкохолизъм и тютюнопушене!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *