Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Кои са най-новите и щадящи лечения в онкологията

Напоследък се появиха препарати за лечение на онкозаболяванията, които по-рано се смятаха за неизлечими – като рак на пикочния мехур и на задстомашната жлеза. Тези сравнително нови лекарства са с широк спектър на действие и могат да се използват при рак с различна локализация.

Освен това те осигуряват максимално въздействие върху раковите и минимално върху здравите клетки. Тези препарати влияят на рецепторите на туморните клетки. Прилагат се при болни в тежко соматично състояние.

За борба с метастазите на костната тъкан също има нови препарати. Те нямат противотуморно действие, но предпазват от появата на нови огнища, блокират клетките, които разрушават костната тъкан, и по този начин не позволяват на метастазите да се разпространяват, като в същото време активират клетките, възстановяващи костната структура.

Вече има лекарства, които блокират рецепторите на раковите клетки при рак на млечната жлеза. Те забавят нарастването на раковото образувание и активират т.нар. програмирана клетъчна смърт. В много страни се използват като профилактика срещу рецидиви при рак на млечната жлеза.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *