ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ресни от орехи борят хемороидите

Ресни от орехи борят хемороидитеДобри резултати могат да се получат с ресни от орехи. След баня и подсушаване с тях се натриват хемороидите.

Народната медицина препоръчва да се отива в тоалетна по едно исъщо време, дори да няма позив. Също да се консумират плодове и зеленчуци при всяко ядене.

Да се пие по 1,5 л вода на ден. При възпалени хемороиди може да се направи компрес с дюлеви семки,стрити и варени в мляко за 15 мин., или с листа от глухарче, варени във вода. Освен това може да се правят седящи бани с кора от див кестен или от дъб – 80 г се варят в 1 л вода за 10 мин. и след това отварата се прецежда.

В гърне се напълват 2 л прясно мляко и в него се слагат 4 големиглави лук. Запарва се продължително време във фурната. След товавърху гърнето се поставя картонен кръг с дупка и се сяда, така чепарата да е насочена към болното място. Процедурата се повтаря на всеки 3 дни. Правят се 4-5 процедури.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *