Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лозови пръчки премахват болката при дископатия

Лозови пръчки премахват болката при дископатияИзгарят се лозови пръчки да станат на пепел. Пепелта се пресява. 3 с. л. пепел, 1 с. л. мас и 4 глави чесън се счукват в дървено хаванче. Сместа се бърка с дървена лъжица. Предварително мястото се почиства със спирт или ракия. На памучно парче се слага от сместа и се поставя на болното място. Отгоре се поставя найлон и с прави превръзка. С вълнен шал се увива кръстът, за да може по-добре да действа. Стои 3 часа и се маха. Повтаря се няколко вечери, докато се успокоят болките. След сеанса следва масаж. Мястото се намазва с крем.

Вземат се по 6 аспирина, аналгина и нео седалгина. Добавят се 6настъргани диви (конски) кестена и 300 мл спирт или силна ракия.Всичко се разбърква добре и сместа престоява 7-8 дни. Болното мястосе маже няколко вечери, докато се получи облекчение.

Болното място се налага с пресни орехови листа (по възможност по-големи) всяка вечер преди лягане в продължение на 15 дни.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Лозови пръчки премахват болката при дископатия

  1. Румен каза:

    моля за сьвет.нуждая се от смяна на тазобедрената става кьде да я направя .от сопот сьм пловдивско

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *