За увеличена простата се препоръчват листа от смокиня

За увеличена простата се препоръчват листа от смокиня 2-3 добре развити смокинови листа се измиват хубаво и се варят в 1 литър вода 15 минути. Киснат 2-3 часа и се прецежда. Пие се вместо вода, докато се почувства добър ефект.

ТОВА ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ


Публикувано в категории: Здравето след 50 » Здравословен живот » Любопитно » Мъжете и жените » Секс и здраве

Автор

Няма коментари »

Напишете коментар


Още по темата

Това са билките за простатна жлеза и сексуално здраве!

Съвременната медицина все по-често подкрепя традиционното приложение на билки, действащи благотворно както върху мъжкото репродуктивно здраве и либидото, така и върху здравословното състояние на простатата.

Простатата е второто сърце на мъжа

Жлезата от мъжката репродуктивна система е ахилесовата пета на силния пол

ЛЕФЛОКС / LEFLOKS

ЛЕФЛОКС е синтетичен антибактериален препарат за перорално приложение. Лекува чрез антибиотичното си въздействие инфекции, причинени от определени бактерии: възпаления на синусите, пневмонии, проблеми на пикочните пътища и простатата, кожни инфекции.

УРОРЕК / UROREC

УРОРЕК е продукт за мъже със затруднения при уриниране – трудно стартиране на процеса, частично задържане на урина в мехура, чести позиви за уриниране. Най-често това са последици от хиперплазия (уголемяване) на простатата. Приемът на продукта улеснява освобождаването на пикочните пътища и облекчаване на симптоматиката чрез отпускане на гладката мускулатура.

ГЕНТОС / GENTOS

Медикаментът ГЕНТОС е композиция от хомеопатични съставки, които се прилагат при остри и хронични болестни състояния на простатата. Приложима при страдания, свързани с уринирането и кондицията на пикочния мехур.

Рак на простатата

Най-често в ранния стадий не се появяват оп­лаквания.

Аденом на простатата (уголемяване на простатата)

Заболяването се развива в три стадия, които се проявяват с различни оплаквания:

Простатит (възпаление на простатата)

Чести позиви за уриниране, болки и смущения при уринирането, но също и при изхождане по голяма нужда, кървава, понякога гнойна урина, често температура.

Как да намалите ПСА (простатно-специфичен антиген)?

Простатно-специфичния антиген в кръвта е протеин, който се произвежда единствено от клетките на простатната жлеза.

Тези храни предотвратяват рак на простатата!

С напредването на възрастта тялото започва да отслабва, което ни прави податливи на много болести. Сериозно заболяване при мъжете над 50-годишна възраст е ракът на простатата.

Вземете мерки против болести на простатата!

Има няколко болести, за които трябва да знаете и при наличието на симптоми за тях да предприемете незабавни мерки за лечение.

Смокинята и нейното приложение в народната медицина

Този вкусен и полезен плод може да помогне по уникален начин на вашето здраве