За увеличена простата се препоръчват листа от смокиня

За увеличена простата се препоръчват листа от смокиня 2-3 добре развити смокинови листа се измиват хубаво и се варят в 1 литър вода 15 минути. Киснат 2-3 часа и се прецежда. Пие се вместо вода, докато се почувства добър ефект.


ТОВА ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ


Публикувано в категории: Здравето след 50 » Здравословен живот » Любопитно » Мъжете и жените » Секс и здраве

Автор

Няма коментари »

Напишете коментар


Още по темата

Диета при рак на простатата

За мъжа в западното общество ракът на простата изглежда неизбежна съдба.

Диета при уголемена простата

Повечето урологични проблеми при мъжете обикновено се обясняват с уголемената простата, или, както лекарите гo наричат, доброкачествена хиперплазия на простатата.

Лечение на простата с рецепти от народната медицина

За лечение на аденом на простатата се използва прах от сухи коренища или екстракт от пресни корени на коприва.

Народна медицина за лечение на простатата

Доброкачествената хиперплазия на простатата не е болест, а естествен процес, който се получава с напредване на възрастта.

3 основни правила за здрава простата

За здравето на мъжката репродуктивна система като цяло от особено значение е здравето на простата. Става дума за жлезата, разположена точно под пикочния мехур, чиято роля е да обгражда уретрата.

Това са билките за простатна жлеза и сексуално здраве!

Съвременната медицина все по-често подкрепя традиционното приложение на билки, действащи благотворно както върху мъжкото репродуктивно здраве и либидото, така и върху здравословното състояние на простатата.

Простатата е второто сърце на мъжа

Жлезата от мъжката репродуктивна система е ахилесовата пета на силния пол

ЛЕФЛОКС / LEFLOKS

ЛЕФЛОКС е синтетичен антибактериален препарат за перорално приложение. Лекува чрез антибиотичното си въздействие инфекции, причинени от определени бактерии: възпаления на синусите, пневмонии, проблеми на пикочните пътища и простатата, кожни инфекции.

УРОРЕК / UROREC

УРОРЕК е продукт за мъже със затруднения при уриниране – трудно стартиране на процеса, частично задържане на урина в мехура, чести позиви за уриниране. Най-често това са последици от хиперплазия (уголемяване) на простатата. Приемът на продукта улеснява освобождаването на пикочните пътища и облекчаване на симптоматиката чрез отпускане на гладката мускулатура.

ГЕНТОС / GENTOS

Медикаментът ГЕНТОС е композиция от хомеопатични съставки, които се прилагат при остри и хронични болестни състояния на простатата. Приложима при страдания, свързани с уринирането и кондицията на пикочния мехур.

Рак на простатата

Най-често в ранния стадий не се появяват оп­лаквания.

Аденом на простатата (уголемяване на простатата)

Заболяването се развива в три стадия, които се проявяват с различни оплаквания: