ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

За да отхрачваме по-добре

Смесват се и се разбъркват внимателно 80 грама корени от босилек, по 50 грама стръкове от мащерка, листа от подбел и сладък корен. 2 супени лъжици от сместа се залива с 400 грама вряща вода. Ври 5 минути на тих огън , кисне 30 минути и отварата се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 120 грама топла отварка 30 минути преди хранене.

Смесват и се разбъркват внимателно по 80 грама исландски лишей, борови иглички и корени от бял оман, 100 грама стръкове от босилек. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 400 грама вряща вода. Ври 5 минути, кисне 30 минути и отварата се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 120 грама топла отвара 30 минути преди хранене.

1 дюля се нарязва на парчета, добавят се 2 супени лъжици плод от шипка, 4 леко счукани ореха. Всичко се вари в 1 литър вода 15 минути на тих огън. След сваляне от огъня се прецежда и подслажда с мед. Пие се 1 супена лъжица 5-6 пъти дневно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *