Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Домашни рецепти срещу кожни обриви

Смесват се по 1 част кори от елшовиден зърнастец и корени от сладник и по 4 части корени от трицветна теменуга и листа от орех. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 3 чаени чаши вряла вода. Вари се докато останат 2 чаени чаши, изстудява се, прецежда се и се пие в продължение на няколко дни. Препорчва се при обриви.

Смесват се по 1 част семена от резене, кора от елшовиден зърнастец, брезови листа ,стръкове от трицветна теменуга, цвят от бъз и корен от сладник. 1 супена лъжица от сместа се запарва с 1 чаена чаша вода. Приема се по половин чаена чаша 2 пъти на ден.

Смесват се по 1 част кора от елшовиден зърнастец, листа от коприва, брезови листа и ленено семе. 1 супена лъжица смес се залива с 250 мл вряла вода, запарва се 10-15 минути. Приема се вътрешно по половин чаена чаша и се използва за промивки при кожни обриви.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *