ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Да преборим тежкия климактериум с лечебни треви!

Смесват се по 3 части цвят от липа и невен, по 2 части листа от жиловлек, стръкове от обикновено пипериче и цвят от лайка и по 1 част стръкове от бял равнец, пача трева, семена от копър и листа от мента. 10 грама от сместа се залива с 300 мл вряла вода, загрява се на водна баня 30 минути, отцежда се и се пие по 100 мл 3 пъти на ден преди хранене.

Смесват се по 1 част листа от мента, кори от елшовиден зърнастец и стръкове от пелин и по 2 части семена от резене и цвят от липа. 5 грама от сместа се залива с 250 мл вода, загрява се на слаб огън 15 минути, престоява 1 час и се отцежда. Пие се по 200 мл сутрин и вечер преди хранене.

Смесват се по 1 част цвят от невен и лайка, стръкове от бял равнец, маточина и листа от мента. 5 грама от сместа се се залива с 250 мл вода. Загрява се на слаб огън 15 минути. Престоява 1 час и се отцежда. Приема се по 200 мл на глътки през деня.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *