Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Справете се сами с безапетитието

Смесват се и се разбъркват внимателно по 30 г стръкове от пелин, стръкове от червен кантараион и кори от портокал. 1 чаена лъжичкеа от сместа се залива с 1 чаена чаша вряла вода. След изстиване запараката се прецежда. Това е дозата за 1 прием. Пие се 3 пъти дневно по 1 чаетна чаша преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 30 г стръкове от пелин, цвят от бял равнец, стръкове от червено подъбиче и стръкове от росопас. 1 супена лъжица от сместа се вари на тих огън 10 минути в 500 г студена вода. След изстеване отварата се прецежда и се пие 3 пъти дневно по 1 винена чаша, преди хранене.

Смесват се 100 г магарешки бодил (кошнички и листа) и 80 г корени от гръмотрън. 2 супени лъжици от сместа се залива с 600 г кипяща вода. Вари се 15 минути на тих огън, кисне 1 час и запарката се прецежда. Пие се по 1 винена чаша 3 пъти дневно, 20 минути преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *