ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Възпаление на яйчниците се лекува с листа от бреза

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 г цвят от бъз, листа от бреза, корени от коприва, цвят от иглика и пиреи. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 500 г вряща вода. Киснат 1 час и запарката се прецежда. Пие се 4 пъти дневно по 100 г преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 20 г цвят от бъз, салеп на прах и листа от живовляк, по 30 г плодове от драка и корени от иглика и по 60 г борови връхчета и плодове от шипка. 2 супени лъжици от сместа се варят на тих огън в 500 г вода 5 минути. След изстиване отварата се прецежда. Пие се 4 пъти дневно по 1 винена чаша (75 г) след хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 40 г стръкове от бял равнец и шишарки от хмел и по 50 г стръкове от риган, листа от маточина и корени от дилянка. 2 супени лъжици от билковата смес се заливат с 500 г вряща вода. Киснат 30 минути и запарката се прецежда. Пие се по 100 г 4 пъти дневно.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 30 г листа от къпина и стръкове от хвощ и 15 г конопено семе. 2 супени лъжици от сместа се заливат с половин литър вряща вода. След изстиване запарката се прецежда. Пие се по 100 г 3 пъти дневно преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *