Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да подобрим нарушената обмяна на веществата

Смесват се овчарска торбичка 100 г, коприва 100 г, корен от пиреи 100 г, 3 супени лъжици от билковата смес на вечерта се поставят в термос и се заливат с 3 чаени чаши вряла вода. На сутринта отварата се прецежда. Разделя се на 4 части и се пие 30 минути преди ядене.

Смесват се корен от репеи 100 г, корен от пиреи 100 г, корен от цикория 100 г. 3 супени лъжици от билковата смес се слагат в емайлиран съд и се заливат с 3 чаени чаши вода. Вари се на тих огън под капак 30 минути. Отварата се маха от котлона и се прецежда. Разделя се на 4 части и се пие 30 минути преди хранене.

Смесват се червен кантарион 100 г и обикновен пелин 100 г. 2 супени лъжици от билковата смес на вечерта се поставят в термос и се заливат с 2 чаени чаши вряла вода. На сутринта отварата се прецежда. Пие се по 100 г 4 пъти на ден 30 минути преди ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *