ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Нетрадиционно лечение на безсънието

Разстройства в съня имат най-вече хора, кото прекарват по-голяма част от деня в затворени помещения. Учените са на мнение, че човекът е бил програмиран като дневно, а не като нощно същество, за да изпълнява повечето си функции денем- оттук повишената чувствителност към светлината като енергиен източник. Ако се излагате на силното въздействие на светлината, вие влияете върху секрецията на мелатонина-свръхчувствителен хормон, регулатор на съня. Слънчевата светлина или адекватната на нея изкуствена светлина(2500 лукса и повече) може да се използва като коректив на циклите сън-бодруване като ги забавя или ускорява. Ако сте се събудили по рано, останете в стаята приблизително до 10 часа сутринта, а ако трябва да излезете сложете тъмни очила. Вечер докато е все още светло, гледайте да сте навън колкото се може повече време. Обратно ако се успивате, навийте часовника и се постарайте да излизате навън, колкото е възможно по-рано-30 минути след изгрев в нормално време, но не по-късно от 10 часа, това е извънредно важно. Освен това избягвайте дневната светлина след обяд и привечер. Опитайте се да правите ранни сутрешни разходки в слънчевите дни. Светлината на слънцето дава на тялото сила и го зарежда с енергия за целия ден. След такава разходка ще бъдете по-добре подготвени за нощния сън.

Ако страдате от проблеми със съня и имате болки в гърба, раменете и врата – възглавницата BIOMAGNETIC POWER Е ВАШЕТО РЕШЕНИЕ! Поръчайте тук и вижте повече информация на www.facebook.com/Биомагнитна възглавница

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *