Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Народни илачи за сърдечни болки

Като временно облекчаващи болката средства може да се препоръчат парните компреси, които се слага върху сърдечната област и то всеки 5-10 минути, съчетани с грейки на ръцете и краката, обвити в нещо влажно или пък топли бани(39 градуса за 5-10 минути) на ръцете и краката, последвани от коремен компрес, натопен в хладка вода или пък хладка отварка от овесена слама и трина. И в двата случая на тила се слага торбичка , напълнена с хладък селски хлебен квас.

Взема се студен извлек от дяволска уста. Една чаена лъжичка от билката се залива с една чаена чаша хладка вода и се оставя да кисне 8-10 часа. Пие се сутрин, обед и вечер преди ядене по една кафена чашка.

Взема се отвара от девесил. Една супена лъжица от билката заедно с корена в 500 грама вода се вари 10-15 минути. Пие се сутрин, обед и вечер преди ядене по една винена чаша.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *