Нарушена обмяна на веществата

Смесват се и се разбъркват внимателно по 30 г стръкове от пелин, бобови шушулки, листа от бреза, листа от черница и листа от боровинка. 2 супени лъжици от сместа се залива с 200 г вряща вода. Вари се на тих огън 5 минути, кисне 30 минути и отварата се прецежда. Това е дозата за 1 прием. Пие се 30 минути преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 10 г листа от орех, листа от мента и стръкове от трицветна теменуга и по 20 г стръкове от глухарче и листа от черница. 1 супена лъжица от сместа се залива с 250 г вряща вода. Кисне 30 минути и запарката се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 1 винена чаша след хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 г корени от репей, стръкове от хвощ, цвят от лайка и корени от глухарче. 3 супени лъжици от сместа се залива с 600 г вряла вода. Ври 5 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се 4 пъти дневно по 150 г преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 80 г плод от шипка, 60 г корени от глухарче и по 50 г корени и листа от орех. 2 супени лъжици от сместа се залива с 600 г вряща вода. Ври 10 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 100 г, 30 минути преди хранене.


ТОВА ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ


Публикувано в категории: Болести и лечение » Любопитно » Мъжете и жените » Народна медицина

Автор

Няма коментари »

Напишете коментар


Още по темата

Прости, но много вкусни и ефективни напитки за нормализиране обмяната на веществата

Днес ще ви покажем как да си приготвите в кухнята прости, но много вкусни и здравословни напитки, които бързо ще ви помогнат да се освободите от излишните килограми

Как да подобрим нарушената обмяна на веществата

Смесват се овчарска торбичка 100 г, коприва 100 г, корен от пиреи 100 г, 3 супени лъжици от билковата смес на вечерта се поставят в термос и се заливат с 3 чаени чаши вряла вода. На сутринта отварата се прецежда. Разделя се на 4 части и се пие 30 минути преди ядене.