ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ябълков оцет и мед помагат при жлъчни кризи

Една чаена чаша вода се слага 2 чаени лъжички ябълков оцет и 2 чаена лъжички пчелен мед. Сместа се разбърква добре и се изпива след хранене. През диня в течността се добавя една капка йод. Лечението продължава докато болният се почувства добре.

Една чаена чаша трици се попарват в гореща вода. Прибавя се половин чаена чаша чист оцет. Ръцете се киснат в сместа.

Смесват се внимателно по 40 г листа от бреза, листа от коприва, корени от гръмотрън, стръкове от теменуга, цвят от метличина. Една чаена лъжичка от сместа се залива с 250 г вряща вода. Ври 10 минути на тих огън. Кисне 20 минути и отварата се прецежда. Пие се по 20 г 3 пъти на ден преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 100 бял оман, репеи, глухарче и коприва и по 60 г бяла бреза шарена теменуга и риган 2 супени лъжици от дрогата се заливат с 500 г вряща вода. Врят 10 минути и след изстиване отварата се прецежда. Пие се 6 пъти дневно по 60 г, 20 минути преди храна. Същото количество, един час след хранене.

Смесват се и се разбъркват добре по 30 г листа от седефче, 40 г стръкове от иглика и 50 г стръкове от жълт кантарион. 3 чаени лъжички от сместа се залива с 500 г вряща вода. След изстиване се прецежда. Пие се 3 пъти дневно, по 1 чаена чаша затоплена запарка.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *