Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Народна медицина при мастопатия

Омесва се медена питка. Разтопете на тих огън половин супена лъжица краве масло, добавете половин супена лъжица прясно мляко и 1 супена лъжица мед. Смесете всичко това с малко пшеничено брашно. Омесете добре, оформете като питка и я поставете върху болезненото място на гърдите си. Може да бинтовате или да сложите отгоре марля, за да не изместите питката. Не я сваляйте в продължение на три дни. След това сменете питката с нова. Курсът на лечение е три седмици ако не се разнесе възелът може и повече.

Вземат се корените и коренищата на динка. На една чаена чаша вода се слага една супена лъжица коренища. Ври 30 минути на тих огън и се прецежда. Пие се по една супена лъжица 3 пъти на ден, може да се използва и за компреси.

Смесват се 1 чаена лъжичка стръкове и листа от бял равнец, 1 чаена лъжичка шишарчици от хвойна, 1 супена лъжица цветен прашец от царевица. Добре разбърканите билки се заливат с една чаена чаша вряща вода, запарват се 30 минути и течността се прецежда. Пие се по една трета чаена чаша 3 пъти дневно след хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *