Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Билкови отвари при високо кръвно налягане

Сутрин, обед и вечер болният трябва да вземе по 1 супена лъжица от следната смес:500 грама чист пчелен мед, 100 грама ядки от орехи, 20 зелени листа от индрише, 20 зелени листа от обикновен здравец, 20 ядки от бадеми, 4 месести лимона, смлени заедно с корите. Към сместа се добавя 12 грама валерианова тинктура, 12 грама глогова тинктура, 1 супена лъжица канела на прах. След 10 минути се сипва запарка от агримония, акация, босилек, лавандула, мента, риган, хмел и жълта комунига(po 50 грама от всяка билка)

2 шепи плодчета от червен глог се кипват в 500 мл 10 мин. Като преди това се добавят и 3 лозови листа. След като изстине отварата към нея се добавя сока на 1 лимон. Пие се по 50 мл на гладно 3 пъти на ден.

Вземат се равни количества бял равнец, градински чай, върбинка, листа и цвят от бяла бреза, стръкове от камшик и зайча сянка. След размесването им се вземат 3 супени лъжици и се варят в 500 мл вода 10 мин. След като изстине отварата се прибавят 3 супени лъжици мед. Пие се по 1 кафена чаша 3 пъти дневно 20 минути преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *