Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да се справим с безапетитието

2 части мед и една час пречистена сяра от аптеката се смесват много добре и всяка сутрин на гладно се приема по 1 чаена лъжичка от лека.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 30 г стръкове от пелин, цвят от бял равнец, стръкове от червено подъбиче и стръкове от росопас. 1 супена лъжица от сместа се вари на тих огън 10 минути в 500 г студена вода. След изстиване отварата се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 150 г топъл, чай преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 30 г листа от блатен трилистник, стръкове от пелин, стръкове от пресечка, коренища от блатен аир, листа от мента и портокалови кори. 1 супена лъжица от сместа се залива с 500 г вряла вода. Ври 5 минути на тих огън, кисне 30 минути и се прецежда. Пие се по 1 кафена чашка 3 пъти дневно преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 60 г стръкове от пшелник и стръкове от бял равнец и 20 г корени от жълта тинтява. 1 чаена лъжичка от сместа се залива с 200 г вряща вода. След изстиване отварата се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 1 винена чаша 75 топла запарка.

60 г синя тинтява и 60 г червен кантарион се варят на тих огън в 1 литър вода. Отварата се прецежда и се пие по 1 винена чаша 3 пъти на ден преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 40 г стръкове от жълт кантарион, стръкове от червен кантарион и стръкове от бял равнец и 10 г стръкове от бял пелин. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 400 г вряща вода. Киснат 1 час и запарката се прецежда. Пие се 3 или 4 пъти дневно по 1 кафена чашка преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 20 г плодове от шипката, стръкове от жълт кантарион и кора от портокал. 1 чаена лъжичка се залива с 250 г вряща вода. Кисне 5 минути и запарката се прецежда. Приема се по 1 чаена чаша 3 пъти дневно, 20 минути преди хранене

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *