Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Какво провокира исхемичната болест?

Много се пише и говори за исхемичната болест на сърцето. Отговорете ми от какво се провокира и предизвиква тя: от стреса, от неправилното хранене или се предава по наследство?

Иван Иванов, Нова Загора

Разбира се, наследствената предразположеност играе голяма роля за развитие на исхемичната бо­лест на сърцето: при съвсем еднакво ниво на холестерола някои хора имат атеросклеротични плаки, други са с абсолютно чисти кръвоносни съдове.

Основният източник на тази болест е неправил­ното хранене. Основният ни враг е бързоусвоимата калорична храна. Ако към това се прибавят и за­седналият начин на живот, и цигарите, алкохолът също, болестта няма да ви кара да чакате дълго. Такова развитие на нещата се среща постоянно. Водейки неправилен начин на живот, човекът по­лучава исхемична болест на сърцето десетилетия по-рано, отколкото е предопределено от природата. Основно се разболяват хората от 40- до 60-годишна възраст, а често в тази група попадат и млади хора – 30-годишни.

Днес има много продукти против алкохолизъм, но са малко тези, които наистина дават резултат в битката за спиране на алкохола и цигарите! Хранителната добавка Кудзу Корен, която се предлага в България е продукт на американската фирма „SWANSON” и е одобрена от Американската агенция по храните и лекарствата /FDA/. Тя е доказан лидер като продукт за спиране на алкохола и цигарите!

 

Все още ли искате да пушите? СПРЕТЕ ЦИГАРИТЕ И АЛКОХОЛА С КУДЗУ КОРЕН – най-доброто средство в света против алкохолизъм и тютюнопушене!

За Lekuva.net, в-к „Доктор”

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Какво провокира исхемичната болест?

  1. Pingback: Изпробват нови лекарства за сърдечни и ракови болести

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *