Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Сърдечна невроза без увреждане на сърцето

Смесват се по 100 грама стръкове дяволска уста, цветове от маточина, цветове от мента, 80 грама корени дилянка и 50 грама плодове от копър. В 600 грама кипяща вода се поставят 2 супени лъжици от сместа. Кисне 30 минути и се прецежда. От запарката се приема 3 пъти дневно по 150 грама 10 минути преди ядене.

Смесват се по 100 грама стръкове от дяволска уста, цветове маточина, цветове глог и стръкове жълт кантарион. В 600 грама кипяща вода се слагат 2 супени лъжици от сместаКисне 30 минути и се прецежда. От запарката се приема 3 пъти дневно по 150 грама 10 минути преди ядене.

Смесват се по 50 грама стръкове от дяволска уста, листа от мента и маточина, стръкове пелин, цветове от глог и стръкове от седефче. В 600 грама кипяща вода се слагат 2 супени лъжици от сместа. Кисне 30 минути и се прецежда. От запарката се приема 3 пъти дневно по 150 грама 10 минути преди ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *