ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Камъни в бъбреците и пикочния мехур

Пие се отвара от царевична свила (2 супени лъжици в 500 г вода, ври 10 минути и кисне 1 час). По 1 кафена чашка 3 пъти на ден преди хранене в продължение на 2 месеца.

По същия начин се ползва отвара от шипков цвят и листа- равни части.

2 лъжици корени и листа от магданоз, ситно нарязани, се заливат с вряла вода кисне 2 часа. Пие се по 1 винена чаша 3 пъти на ден преди хранене.

Отвара от свила на царевица и листа на леска по 1 супена лъжица в половин литър вода, ври 5 минути. Кисне 30 минути и се пие по 1 кафена чаша 3 пъти на ден преди ядене.

Веднъж седмично болният да яде само варено жито и да пие водата от него.

Голям корен от къпина се вари в 5 литра вода, докато стане на половина. Пие се по 1 винена чаша 3 пъти на ден на гладно.

Пие се отвара от кора на ябълка – 2 лъжици кора в 500 г вода да ври 5 минути, пие се 2 пъти на ден по 1 винена чаша преди хранене.

Сок от дини с бира за 10 дни изчиства камъните от бъбреците.

Билката брош се смила на брашно и три сутрини на гладно се взема по 1 лъжица с малко мед или кисело мляко и след почивка от 2 дни се взема още 3 дни.

Витамин В6 спира образуването на камъните в бъбреците.

Една супена лъжица полски хвощ и една супена лъжица надрубени корени на брош се заливат с 500 г вряла вода, кисне 10 минути в захлупен съд. Пие се по 1 чаена чаша топла течност 3 пъти на ден половин час преди хранене в продължение на 1 месец.

3 дни се пие само сок от ябълки през 2 часа по 1 винена чаша.

Всекидневно употреба на настойка на корени от брош предпазва от повторно образуване на камъни в бъбреците. Настойката се прави, като 2 лъжици нарязани корени на брош киснат 8 часа в 200 г вода и 1 лъжица корени запарваме в 200 г вряла вода 15 минути, смесват се 2-те течности и се изпива по 1 винена чаша преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *