ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ЛИПОМЕЗИН / LIPOMEZIN

Съдържа сухи екстракти от гроздово семе, леспедеза капитата, мая от червен ориз, вивапур, инулин, лувискол, магнезиев стеарат, талк

Предназначение

липомезинЛИПОМЕЗИН e съчетание от компоненти, всеки от които въздейства върху мастната обмяна и липидния баланс, като заедно понижават общото ниво на холестерола и подобряват баланса между добрия и лошия холестерол (HDL, LDL). По този начин намалява рискът от развитие на опасни болестни състояния като артериална съдова болест, исхемична болест на сърцето, мозъчносъдова болест.

Приемът на ЛИПОМЕЗИН редуцира серумните липидни нива, балансира метаболизма на мазнини и така предпазва артериите от склеротични плаки и загуба на еластичност. По-малка е вероятността от тромбози; намаляват и триглицеридите в кръвта. Оптимизира се кръвообращението, подобрява се храненето на мозъчните тъкани. Продуктът се препоръчва като компонент от диетичното хранене след прекаран мозъчен инсулт или инфаркт, както и в качеството на средство за профилактика.

Как се приема

ЛИПОМЕЗИН е продукт тип хранителна добавка, но приемът обикновено е по лекарска препоръка. Обичайната доза е 1-2 таблетки дневно, след хранене. В някои случаи лекуващият може да до пусне по-висока доза, но не и над максималната за деня от четири таблетки. ЛИПОМЕЗИН може да се приема продължително.

Възможни нежелани ефекти

Приемът на този продукт може да причини алергични реакции, което е сигнал за прекратяване на приема.

Няма данни за други странични ефекти от приема на добавката.

Кога НЕ БИВА да се употребява

Продуктът не се прилага при алергия към някоя от съставките.

ЛИПОМЕЗИН не е подходяща добавка по време на бременност и кърмене.

Не прилагайте при деца и подрастващи под 18 години.

Продуктът може да се използва от диабетици. Не съдържа глутен. Протеиновите съставки в ЛИПОМЕЗИН са растителни, т.е. е подходящ за вегетарианци.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия с негативни последици за здравето на потребителя. Продуктът трябва да се приема под лекарски контрол.

________

Усреднена цена в аптеките – 21 лв за опаковка от 30 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “ЛИПОМЕЗИН / LIPOMEZIN

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *