Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Холивудска винена диета с невероятен резултат – ще останете приятно изненадани!

Няколко дни преди Нощта на Оскарите е редно да си припомним един тотален хит – винената диета-блокбъстър

диета
Холивудска винена диета с невероятен резултат – ще останете приятно изненадани!

Холивудската винена диета няма автор. Все още никой диетолог не си е позволил да присвои тази лесна и ефикасна диета. Факт е, че от поне 2-3 десетилетия много от холивудските актриси прибягват до този от 3 до 5-дневен разтоварващ режим.

Виното е благородна напитка, която има многостранни ползи, ако се приема разумно. Но защо вино? Защо отслабване с вино, а не с вода, например? Защото, за разлика от водата, във виното е истината!

Когато човек е стресиран, той има нужда от храна или напитка, която да го успокои. Стресът ни кара да посягаме към вредни храни и напитки. Във винената диета, която ви предлагаме, има баланс между прием на вино и хранене. Тук виното и храната са в прекрасна симбиоза, която ефективно осигурява спокойствие и мощно губене на килограми.

Дженифър Конъли

Освен това, диетолозите твърдят, че е полезно да се използва червено вино в диетата. Да, много диети изключват алкохола. Винената диета за кратък срок от време. Тя има за цел да се изгубят известно количество килограми, без особено стрес. Холивудският хранителен режим е подходящ за жени, които не са натрупали много килограми. Тя не е за дами, които имат 10, 20 или 30 килограма отгоре. С помощта на тази диета ще се свалят между 5 и 8 килограма, които явно са пречка за доброто самочувствие.

Холивудска диета с вино

В допълнение към успокояващо и релаксиращо действие, червеното вино насърчава загубата на тегло, намалява скоростта на стареене и увеличава продължителността на живота.

Никол Кидман

Това се дължи на съдържанието на ресвератрол във виното – активно вещество, което намалява нивото на холестерола, има противовъзпалителен ефект и действа като антиоксидант. Ресвератролът забавя развитието на рак и инхибира растежа на раковите клетки.

Условия за холивудската винена диета с невероятен резултат

1. Изключване по време на диетата на захар под каквато и да е форма.

2. Задължително е консумирането на храната без сол. Това ограничение помага за премахване на излишната течност от тялото.

3. От течностите се пие само вода. Чай и кафе – не. Сокове и фрешове – също не. Към водата се добавя лимон и нищо друго. Виното е червено и сухо.

4. Много е важно по време на диетатада правите пауза между храненията поне 2 часа, а между обеда и вечерята – 3 часа.

5. Можете да изберете абсолютно всяко сухо червено вино. Напълно подходящ вина са „Мускат“, „Каберне“, „Мерло“ и други. Задължително е виното да е домашно, а ако е от магазина – да е с високо качество.

6. По възможност вървете пеша. Може да ви е малко трудно да правите някакви сложни гимнастики, заради ограничителния режим, но е добре да ходите пеша.

Даян Кийтън
Даян Кийтън

Допустимо е да се разрежда виното с вода. Но не забравяйте, че е необходимо да се излива виното във водата, а не обратното. Най-добре е да се ползва разтопен лед, защото е много полезно за организма. През всичките 5 дни менюто на диетата се състои от идентични продукти.

Меню на винената диета

Закуска

1 домат и твърдо сварено яйце или 2 яйца от пъдпъдък, което е за предпочитане.

Втора закуска

Една ябълка, зелена е по-добре. Може да пропуснете втората закуска, ако предпочитате.

Обяд

200 грама сирене с ниско съдържание на мазнини и една краставица.

Вечеря

200 грама сухо червено вино, 100-200 грама варено пилешко и две шепи зелена салата или салата според сезона, но задължително свежа и без подправки.

И така – от 3 до 5 дни.

Принцеса Кейт

Виното насърчава интензивно секрецията на стомашен сок и качественото храносмилане на храните. Налице е ускоряване на обменните процеси и бързото разграждане на мазнините. освен това, сърцето ще започне да работи по-спокойно.

Използвайте диетата когато е необходимо – преди някое важно събитие, заради което е нужно да сте официално облечена. Може да спазвате диетата само 4 пъти в годината по пет дни.

Не прекалявайте с виното. Спазвайте точно определеното от диетата количество. Пийте вода и не се преуморявайте през дните на диетата.

Източник: vse-diety.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *