ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Тя ползва тази маска за лице вечерта, а на сутринта вече изглеждаше ослепително! Достатъчни са само две съставки за щастие!

Достатъчно е веднъж в седмицата да ползвате която и да е от рецептите за маска за лице, и ще се сдобиете с равен тен, гладка и свежа кожа и лице без бръчки и пъпки

За да се запази красотата и младостта на лицето, кожата се нуждае от постоянни грижи. А честите посещения при козметик – професионалист са скъпи, и не всеки може да си ги позволи.

За щастие, днес сме решили да ви предложим колекция от доказани и ефективни домашни рецепти за перфектното състояние на кожата на лицето.

1. Почистваща маска за лице

 

За да се подготви тази маска трябва да се смесят сода за хляб и пероксид в съотношение 2:1. Получената смес се поставя върху лицето за 15 минути. Намокрете пръстите си леко и нанесете маската, използвайки кръгови движения. След това изплакнете. Маската не се оставя върху лицето да стои повече от 15 минути. Това е по-скоро почистващ естествен скраб за лице. Не забравяйте да нанесете овлажнител след като подсушите. И voila – лицето отново е свежо и чисто!

2. Овлажняваща маска за лице, шия и деколте

Тази маска за лице е подходяща и за дамите над 40 години. Смесете 2 супени лъжици сода и 1 супена лъжица зехтин, разбъркайте добре и нанесете върху почистена кожа за 15-20 минути. След това изплакнете добре с топла вода. Тази маска е идеална за овлажняване и омекотяване на сухата кожа.

3. Маска за лице при люспеста кожа

За да се приготви тази прекрасна маска, трябва да се смесят 1 ч.л. сода и 2 ч.л. овесена каша. Добавете малко топла вода, за да се получи гъста смес. Готовата маска трябва да бъде старателно втрита в кожата. Отмийте маската с хладка вода, след като престои на лицето в продължение на 20 минути. Кожата след това ще бъде равна, гладка, без люспи, а лицето – свежо и опънато.

4. Маска за лице при акне

Смесете 3 супени лъжици заквасена сметана с една чаена лъжица сода. Добавете към сместа 1 супена лъжица мед. Всичко се разбърква добре. Получената маска се нанася върху лицето за 15-20 минути, след това се отмива с топла вода. Добрият резултат е моментален и видим.

5. Освежаваща маска

Съставки за тази маска ги има във всяка кухня!

  • 1/2 обелена краставица
    1 ч.л. сода
    1/2 ч.л. ябълков оцет
    1 ч.л. овесена каша
    1 супена лъжица мед
    1 яйчен белтък

Смесете всички съставки в блендер. Получената смес се поставя върху лицето. След 20 минути се отмива. Резултатът няма да се забави дълго – кожата е блестяща, чиста и свежа!

Запазете тези изпитани рецепти и споделете статията с приятелите в социалните мрежи. Защото всяко момиче и жена трябва да има свои тайни за красота.

Източник: beautiface.net

крем против петна
Немски крем против петна

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *