ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Искате ли да стегнете кожата на ръцете? Ето рецептите за две невероятни маски!

Още в началото искаме да кажем, че тези маски може да ползвате не само за кожата на ръцете. Нанасяйте ги спокойно и върху шията

 

Рецептите за маски за кожата на ръцете, които ви предлагаме, са лесни и достъпни. Но, тези природни средства могат да влязат в употреба не само върху отпусната кожа на ръцете. Прилагайте ги без никакви притеснения и върху корема, шията и деколтето.

Когато кожата на ръцете е отпусната, това е проблем. Видим, неприятен и притеснителен проблем, особено за дамите над 40 години.

Отпускането се случва в два случая – при напълняване и при отслабване.

Особено податливи на свързаните с възрастта промени са кожата на шията, ръцете и лицето. дрехите не винаги са в състояние да скрият този недостатък.

Редовните масажи и упражнения са в състояние да се справят с проблема. Може да напълните две бутилки от два литра с вода и да ги ползвате като гирички, ако нямате под ръка. Дори и най-простите упражнения ще са от полза! Също така, представете си, че имате противник срещу вас, с когото може да се боксирате. Добра работа за тонуса на цялото тяло върши и скачането на въже.

Ние силно препоръчваме да използвате домашни средства за стягане на кожата! Те добре овлажняват кожата и предотвратяват загубата на колаген и еластан. В комбинация с добре оформените от редовната гимнастика мускули, ще посрещнете лятото много доволни от външния си вид.

Маска за стягане кожата на ръцете от сандалово дърво

Необходими продукти:

– сандалово дърво прах (Santalum album)
– прясно мляко

Как се прави?

Разтваряте прах от сандалово дърво, който може да закупите от аптеките и дрогериите в прясното мляко. Консистенцията трябва да е като на заквасена сметана. Количество – колкото да покрие засегнатите зони.

След като смесите двете съставки, оставете ги да престоят една нощ в стъклен съд – купичка или буркан. Маската се ползва на следващия ден. Оставете да действа в продължение на 20 минути, изплакнете и намажете със стягащ лосион или крем за тяло.

Паста от куркума

Тази паста е много подходяща и за зоната на деколтето. Не прекалявайте с нея, за да не се оцвети кожата в жълто. Спазвайте инструкциите за употреба.

Необходими продукти:

– половин чаена лъжичка куркума на прах
– една чаена лъжичка заквасена сметана
– няколко капки етерично масло от лимон

Как се прави?

Добавете куркумата в сметаната. Разбъркайте добре.

След това прибавете няколко капки масло от лимон.

Нанесете тънък слой и оставете да действа. Щом изсъхне отмийте със студена вода и след това нанесете стягащ крем или лосион за тяло.

Тази комбинация от компоненти подхранва и укрепва кожата, в допълнение, маската подобрява и кръвообращението.

Не пропускайте да споделите с приятелите си тези тайни за красота!

Източник: berry-lady.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *