ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Дебели сте, защото не сте опитвали метода за отслабване на доктор Джарвис!

Тази статия е за хора, които са натрупали излишните килограми, благодарение на своята лакомия и мързел. Методът да д-р Джарвис е за тях

доктор Джарвис

Доктор Джарвис е американски лекар от Върмонт. Починал е през 1966-та година. Голяма част от живота си той е посветил на народната медицина.

Със сигурност сте чували, че ябълковия оцет се ползва за отслабване. Ето за това трябва да благодарим на д-р Джарвис. Дълго време той е изследвал и експериментирал с натурален ябълков оцет, за да открие най-удачния начин за ползването на това природно чудо.

Доктор Джарвис

Напитката, която е дело на д-р Джарвис се нарича switchel или honegar. Тук трябва да добавим, че успешното лечение на разширени вени с помощта на ябълков оцет също е негова заслуга.

Напитката на д-р Джарвис ще помогне на хора, които са натрупали излишните килограми не поради заболяване, и не защото са ползвали лекарства, чиито страничен ефект е излишното тегло.

Днес ще ви дадем рецептата на д-р Джарвис. Тази напитка най-накрая ще ви помогне да се отървете от излишните килограми. С нейна помощ ще се нормализира обмяната на веществата и ще подмладите вътрешните органи.

Как се прави напитката от ябълков оцет на д-р Джарвис? Ето точните съставки и рецептата стъпка по стъпка

Необходими съставки

– 1 супена лъжица вода (за предпочитане преварена, филтрирана или бутилирана)
– 2 чаени лъжици натурален ябълков оцет
– 1 супена лъжица мед
– щипка сода за хляб

ПОДГОТОВКА

1. Старателно се разбъркват всички съставки, за да се получи активна газирана напитка.

2. Това е най-нежния начин да използва ябълков оцет, който е подходящ дори за хора с висока киселинност и проблеми със стомаха, тъй като содата неутрализира с оцетната киселина, но е полезно да остане в напитката, като микроелемент.

Водата с ябълков оцет се справя с основния проблем, който тормози всички хора, които са с наднормено тегло. Здрав състав на кръвта, нормална ставка на производството на червени кръвни клетки и циркулацията на добра кръв – това са полезните ефекти от използването на ябълков оцет.

Може да добавите една-две супени лъжици ябълков оцет в литър, литър и половина вода, която да пиете през целия ден.

Всички хора, които са предразположени към затлъстяване имат намалена циркулация на кръв. При такива хора е възможно да се появи анемия, нищо че уж имат вид на здравеняци.

Слабост, виене на свят, потене – всички тези проблеми тормозят собствениците на излишни килограми. Ябълковият оцет ще подобри състоянието на кръвта. Той ускорява и подобрява процеса на храносмилането. Резултатът ще забележите след около 20-на дни.

Дозировка и прием на ябълковия еликсир на доктор Джарвис

Сместа, която се получава от съставките, изброени по-горе, се изсипва в немного голяма чаша вода. Пие се сутрин на гладно. Още веднъж се пие и вечер, преди вечеря. Не бива да се приема повече от 20 дни.

Препоръчително е по време на приема да ограничите консумацията на някои вкусни, но вредни продукти. Особено полезно е да се ядат сурови моркови и ябълки, които може да добавяте в различни салати. Такива промени в диетата, заедно с оцетната терапия ще дават отлични резултати!

Оцетът ще помогне за активна обработка на въглехидратите, които ще бъдат незабавно предадени на кръвните клетки и няма да се отлагат и складират там, където биха могло да се превърнат в мазнини.

Ако преминете към диета с ниско съдържание на въглехидрати, употребата на ябълков оцет ще бъде още по-ефективна! Загубата на тегло ще започне бавно и плавно, но за сметка на това загубеното няма да се върне отново. Опитайте 20-дневната употреба на ябълковия оцет, така както я препоръчва доктор Джарвис. Убедени сме, че ще останете доволни!

Източник: woman.ru

ВОДОРАСЛИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 6 до “Дебели сте, защото не сте опитвали метода за отслабване на доктор Джарвис!

  1. ЯНА ГЪЛЪБОВА каза:

    ТОВА ДЕЙСТВИТЕЛНО Е НАЙ-СТАРАТА РЕЦЕПТА ЗА ОТСЛАБВАНЕ ОСТАНАЛА ОТ ДРЕВНИ ВРЕМЕНА. ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА КЛЕОПАТРА, ГРЪЦКИТЕ ХЕТЕРИ, РИМСКИТЕ МАТРОНИ, ЯПОНСКИТЕ ГЕЙШИ, СЕ Е ЗНАЕЛО ЗА ОТСЛАБВАНЕТО С ОЦЕТ. НА МОЯТА БАБА, БРАТОВЧЕДКА И , Е БИЛА ОТСЛАБНАЛА ОЩЕ КАТО МОМА , С ТАЗИ ОЦЕТЕНА РЕЦЕПТА, И АЗ ДЕЙСТВИТЕЛНО Я ПОМНЯ СЛАБА.

  2. меломания каза:

    Ако минем на диета без въглехидрати ще отслабнем и без напитката. Поредната глупост. Вече обмислям варианта да спра интернета и тъй като времето се пооправи да започна по-често да си правя разходки, хем ще отслабна, хем няма да се натоварвам с простотии.

  3. Илиева каза:

    След като прочетох, разбрах, че ако спрем да ядем, напитката с ябълковия оцет ще действа със 100% гаранция! 😉

  4. Галина Славова каза:

    По грозно заглавие не можахте ли да изберете, изключително нетактично и обидно за хората с наднормено тегло.Аз не съм от тях, но ми прозвуча отвратително.

    • m.atanasova каза:

      Хората с наднормено тегло са дебели. Това е факт.
      Те няма да станат по-слаби, ако ги наричаме „позакръглени“ или „пухкави“.
      Обидно би било да наречеш „дебел“ човек, който има наднормени килограми поради болест или в следствие на лечение с хормонални лекарства или други. Всеки, който тежи повече, отколкото той самия намира за комфортно, е дебел. Това е уточнено в началото на статията.
      Дебелите хора, които са такива, в следствие на лакомия или мързел, имат наднормени килограми, защото са пристрастени към храненето.
      Те не са по-различни от онези, които са развили зависимост към алкохола, следствие на което са се превърнали в алкохолици.
      Лошото и в двата случая е, че зависимите не признават или игнорират факта, че са зависими.
      Подобрение на състоянието при зависимост се случва тогава, когато застанеш срещу проблема и кажеш: Да, аз съм дебела! или Аз съм алкохолик! или… каквото и да е там.

      Проблемите не престават да съществуват само защото ги игнорираме. Те престават да съществуват, когато започнем да ги решаваме.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *