ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

СОЛИДАГОРЕН / SOLIDAGOREN

Съдържа композиция от течни екстракти: стръкове енчец, пачи очиболец, полски хвощ, както и етанол и вода

Предназначение

солидагоренНатуралният продукт СОЛИДАГОРЕН се препоръчва като част от комплексна терапия при възпаления на уринарния тракт. Добър продукт за профилактика срещу формиране на песъчинки и камъни н бъбреците. В този случай се прилага при увеличен прием на течности.

Как се приема

СОЛИДАГОРЕН се прилага под формата на перорални капки. Стандартният прием е три пъти дневно по 20 до 30 капки, с много вода.

Макар да не се очакват тежки странични ефекти, вземането на по-високи дози не бива да се допуска. Ако пропуснете редовния прием, не компенсирайте с двойна доза при следващия.

Възможни нежелани ефекти

Възможно е СОЛИДАГОРЕН да причини алергични реакции; най-често причина за тях са растителни компоненти от семейство сложноцветни.

В редки случаи капките причиняват стомашен дискомфорт и нарушения на функциите на стомашно-чревния тракт. Приемът се спира, ако симптомите не са преходни

Кога НЕ БИВА да се употребява

СОЛИДАГОРЕН не се употребява при алергия към някоя съставка на продукта.

Прилагането е противопоказано при наличие на отоци, свързани със сърдечно или бъбречно заболяване. Специално внимание е необходимо, ако тези симптоми се проявяват при хора в напреднала възраст.

Продуктът се избягва при повишена температура или кръв в урината.

Пероралните капки СОЛИДАГОРЕН не се прилагат при деца под 12-годишна възраст.

Не се препоръчва при бременност и кърмене поради липса на специфични изследвания за тези пациентски групи.

Заради съдържанието на алкохол продуктът може да окаже негативно въздействие при пациенти с болен черен дроб, алкохолици, епилептици, в случаи на церебрални заболявания.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия на СОЛИДАГОРЕН, от които да са последвали вреди за пациентите. Въпреки това всяко съвместяване следва да бъде обсъдено с лекуващия. Възможно е пероралните капки да повишат риска от проява на странични ефекти при други медикаменти заради съдържанието на алкохол.

__

Усреднена цена в аптеките – 10 лв за опаковка от 20 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *