ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

УРОЦИСТ / UROCIST

Съдържа сухи екстракти от червена боровинка и мечо грозде, D-маноза, бета-глюкан, целулоза, дикалциев фосфат, омрежена натриева карбоксиметил целулоза, хидроксипропил метил целулоза, магнезиеви соли на мастни киселини

Предназначение

уроцистУРОЦИСТ е продукт на натурална основа, предназначен за профилактика и комбинирана терапия при цистит и инфекции на отделителната система. Подходящ е и при пристъпи на остър цистит в подходящи дози.

Активен компонент в продукта е екстрактът от червена боровинка. Плодовете на това познато растение са сред проверените от поколения природни средства за лечение на инфекции по пикочните пътища. Доказано е, че съдържащите се в боровинките проантоцианидини не допускат заселването и растежа на патогенни бактерии по лигавиците на системата; предпазната функция засяга и активните е-коли, един от главните причинители на цистита. Благодарение на боровинките се овладява инфекцията и възпалението по лигавиците на пикочния мехур и уретрите и се предотвратяват тежки усложнения.

Друг важен компонент в продукта е съставката от листа на мечо грозде. Тя успокоява инфектираните зони, съдейства за овладяването на възпалението. Силният антисептичен ефект на съставката се дължи на веществото арбутин, което в организма се трансформира и осигурява защита на отделителната система от нови патогени. Чрез добавката от мечо грозде УРОЦИСТ предпазва и от кандидози.

Продуктът УРОЦИСТ постига ефекта си и благодарение на още една изразена функция: той е добър диуретик. Ефикасното овладяване на инфекциите се постига при съчетаване с антибиотик. Не съдържа глутен.

Как се приема

УРОЦИСТ се приема веднъж на ден – една таблетка с чаша вода, за предпочитане вечер. При остри състояния могат да се вземат две таблетки наведнъж.

За успешна профилактика се препоръчва едномесечен прием.

Възможни нежелани ефекти

УРОЦИСТ може да провокира алергични реакции, при което приемът се прекратява. Ако е необходимо – потърсете медицинска помощ.

Кога НЕ БИВА да се употребява

УРОЦИСТ не се прилага при алергия към някоя от съставките на продукта.

Въпреки експертизата за безопасност, приемът при бременност и кърмене следва да се консултира с лекар. За възможно прилагане при деца попитайте педиатър.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия с негативен за пациента ефект.

УРОЦИСТ не замества действието на антибиотиците при тежки инфекции на отделителната система. Може да се приема заедно с тях в комплексна терапия.

Усреднена цена в аптеките – 20 лв за опаковка от 15 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *