ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Mед помага при перде на очите

40 г чист мед се разтваря в 150 мл хладка вода. Филтрира се през 3 – 4 ката марля и се съхранява в шише. В очите се слага по 1 капка 3 пъти на ден. Капките са лютиви.

Приготвя се смес от 3 с. л. дестилирана вода, 1 изравнена с. л. пчелен мед и 10 капки лимонов сок. Съхранява се в хладилник. Сутрин и вечер се капват по 2 капки в засегнатото око. Когато се касае само за възпаление или зачервяване на очите, не се слага лимонов сок.

Mед помага при  перде на очитеПрецеден през многокатна марля лимонов сок се капва (по 1 капка дневно) в продължение на 10 дни. След това – по 1 капка през ден (изпълнява се 10 пъти). Следва същата процедура, но вече по 1 капка през 2 дни (отново 10 пъти ).

3 листа бяла черница се заливат с една ракиена чашка вода. Престоява 24 часа. Капват се по 3 капки на ден в болното око 3 пъти на ден.

Стрива се листо от змийско мляко и се мажат с пръсти ъглите на очите. Пръстите и листото непременно трябва да са мокри. За 3 месеца пердето изчезва.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *