Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ОСАДЕНТ пилули / OSADENT pilules

Съдържа лайка, фосфати – калциев, магнезиев и железен, калциев карбонат, ксилитол, хипромелоза

Предназначение

осадент пилулиОСАДЕНТ пилули е хомеопатичен продукт за симптоматично лечение на смущения при растежа на първите зъби. Медикаментът е препоръчван и помага на малки деца при състояния с температура и болки, раздразнителност, безсъние, спазми и диария.

При лечението с ОСАДЕНТ първоначално може да се получи влошаване на изразената симптоматика; това състояние е преходно. При трайно влошаване е възможно да се касае за друго заболяване, наложително е да потърсите медицинска помощ. Ако след няколко дневно лечение детето не получи облекчение, направете консултация с лекар.

Как се приема

Пилулите ОСАДЕНТ се приемат по схема определена от състоянието на детето. Обикновено на всеки половин час върху езика на детето се поставят по 8 пилули; при остри състояния порция дражета се поставя на всеки 15 минути. Точната терапевтична схема трябва да се уточни от лекар хомеопат.

Не са известни случаи на предозиране; въпреки това е важно предупреждението да не се превишават определените дози и да не се взема по-голямо количество при пропуснат прием.

Медикаментът може да се приема продължително, но само под лекарски контрол.

Възможни нежелани ефекти

осадент пилулиВъзможно е ОСАДЕНТ да причини алергични реакции у някои деца. При това положение приемът се спира и се изяснява кой е точният дразнител.

При продължителен прием е възможно да се получат ефекти като при прием на лаксатив.

Кога НЕ БИВА да се приема

ОСАДЕНТ не се прилага при алергия към някоя от съставките.

При чувствително влошаване в началния етап на терапията приемът може да се спре и след пауза да бъде продължен след консултация с лекар хомеопат.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия на този продукт, които биха могли да са опасни за пациента. Въпреки това при необходимост от паралелен прием лекуващият следва да отчете потенциалните рискове и да приложи безопасна схема.

Усреднена цена в аптеките – 10 лв за опаковка от 7.5 г пилули

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *