Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Д-р Хаджиева спаси своята тежко болна дъщеря с алтернативна медицина

Алтернативна медицина – същност,  принципи на действие и възможности. Разлика между алтернативната и конвенционална медицина. Заболявания, които се диагностицират и лекуват чрез алтернативна медицина. Причини все повече хора да предпочитат  алтернативна медицина пред конвенционалната. Диагностика без болка със свръхмодерна апаратура, която използва информацията от кората на мозъка на принципа на биорезонанс. Информацията се обработва с компютър. Свръхчувствителната техника открива здравословните проблеми в зародиш.

В здравната поредица на БНТ „Зелената линейка“ гостува д-р София Хаджиева.

конвенционална медицина
Д-р Хаджиева лекува своите пациенти с алтернативна медицина

Д-р София Хаджиева е завършила европейска школа по клинична хомеопатия. Тя се посвещава на алтернативната медицина, след като нейната дъщеря се разболява от автоимунно заболяване, което сковава всичките й мускули. Момичето било приковано към леглото и тя не можела да му помогне чрез конвенционалната медицина. В крайна сметка всички усилия дават чудесен резултат. Дъщерята на д-р Хаджиева оздравява, омъжва се и ражда момиченце, благодарение лечението с алтернативна медицина.

Холистичният метод за алтернативна медицина е разработен на резонансния принцип. Той обхваща ума, тялото и духа като едно цяло, за разлика от конвенционалната медицина, при която кардиологът отговаря само за една система, пулмологът за друга и така за цялото тяло. При специалистите холистици подобно разделение не съществува, понеже тялото е единно цяло. Един орган не може да страда и това да не се отрази върху цялото състояние.

Целта на алтернативната медицина е не само да лекува симптомите на заболяването, а и самите причини. Затова се изследва и психо-емоционалното състояние на пациентите, обяснява д-р Хаджиева.

Д-р Хаджиева прави диагностика състоянието на цялото тяло с помощта на специален апарат, при който няма никаква болка за пациентите. Диагностиката се прави на принципа на биорезонанса. Информацията се взема от кората на мозъка. На слепоочията се поставят накрайници, които поемат информация и я предават към апарата. Специален софтуер получава и обработва информацията, която излиза под формата на патологични процеси, алергени, под формата на диагнози. Апаратът отчита резонанса на клетките и тъканите в тялото. Здравите клетки и тъкани имат един резонанс, докато болните съвсем различен.

За холистичния лекар е важно да научи какви патологични процеси протичат в организма на пациента и на какъв стадий са. Целта е да не бъде допусната болестта да се развива и да вреди на тялото. Ако има заболяване, неговото лечение се извършва с помощта на природни методи.

Например при алергичните заболявания конвенционалната медицина потиска симптомите с помощна на кортикостероиди, което дава временен резултат. Алтернативната медицина иска да научи къде се крият причините за появата на заболяването, за да ги отстрани и така пациентът да се излекува завинаги.

Пациентка на д-р Хаджиева дълги години страда от алергия. Заради приеманите кортикостероиди жената качила много килограми и тялото й се напълнило с токсини, но алергията не се излекувала. Апаратът на д-р Хаджиева открил причината – котешка бактерия в белия дроб, която причинявала сериозния проблем. След проведеното лечение днес жената е свалила излишните килограми, работи активно, спортува и се чувства прекрасно.

Ще ви бъде полезно да изгледате видеото на БНТ за иновативните похвати на Холистичен център „Трансмед“ и на д-р Хаджиева в град Пловдив ТУК >>>.

На видеото долу можете да се запознаете с високотехнологичните уреди, които използват в центъра.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *