Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Бръчки на клепачите: Използвайте този прост продукт от хладилника и забравете за стареенето!

Стареенето е неизбежно. От нас зависи не само да го забавим, но и да го превърнем в нещо, което не предизвиква притеснения и страхове

стареенето

Стареенето причинява различни неблагоприятни промени в нашето тяло. И често първите, свързани с възрастта промени, настъпват в зоната около очите. Така е при мъжете, но още по-очевидни са тези промени при жените.

Кожата на клепачите е тънка, нежна и постоянно изложена на външни провокатори. Такива провокатори са стрес, липса на витамини и недостатъчния сън.

Има много козметични продукти, които са грижа за кожата след една определена възраст. Но най-ефективни са били и ще бъдат тези, които ни е дала самата природа. С помощта на маска на базата на яйца, може да избелите кожата около очите, за да я направите по-свежа и еластична. Тази маска е идеална и за изглаждане на фините бръчки. Това е истинско откритие!

Събрахме за вас няколко прости рецепти, които ще помогнат на кожата около очите да остане мека и еластична, въпреки напредването на годините!

Спрете стареенето с маска от яйчен белтък

1. Най-простият, но не и най-малко ефективен начин за подобряване на кожата е използването на яйчен белтък.

Трябва ви само 1 белтък и памучен тампон. Нанесете белтъка в чист вид върху кожата около очите. Дръжте клепачите затворени и оставете да изсъхне напълно. Измийте маската с хладка вода и се насладете на резултата!

2. Рецептата, която е представена по-долу, ще бъде ваш верен помощник в борбата с бръчките тип „пачи крак“

Имате нужда от яйчен белтък, ечемично брашно и мед. Съставките се смесват на око. Получената смес се поставя върху областта около очите за 20 минути. След това се отмива с хладка вода.

Тази маска ще помогне за изглаждане на бръчките и ще освежи кожата около очите.

3. Следната маска ще помогне за облекчаване на подпухналите очи и бързо ще ви отърве от торбичките под очите. Тя е много добра и за изглаждане на фините бръчки.

Имате нужда от: два охладени жълтъка, 1 чаена лъжичка мед и 1 чаена лъжичка зехтин или масло от кайсиеви ядки. Смесете всички съставки с миксер и сложете внимателно върху кожата около очите. Тази процедура не отнема повече от половин час, а резултатът приятно ще ви изненада!

4. Ефективен инструмент, който ще помогне за подхранването на сухата и уморена кожа. Смесете 1 жълтък, една чаена лъжичка зехтин и сока на половин лимон. Тази маска се прилага за 20 минути. След това измийте с памучен тампон, натопен в хладно мляко. Резултатът – здрава и свежа кожа!

И не забравяйте, че всяка маска трябва да се прилага само върху чиста кожа без грим!

Източник: naturalmask.ru

крем против старчески петна
Крем против петна, телефони за поръчки 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Бръчки на клепачите: Използвайте този прост продукт от хладилника и забравете за стареенето!

  1. Natasha yaneva yaneva каза:

    Mnogo hubava ideya Islam i Oste nesta da SE pisat naprimer za lecuvane na Krista Disko patiya idr nesta maski blagodariya CE publikuvate hubavi nests a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *