Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Майка на три деца, болна от рак, чудодейно оздравя след експериментално лечение

През 2015-та англичанката Лиз Шепърд първоначално е диагностицирана с рак на стомаха

рак

Майка на три деца, болна от рак, чудодейно оздравя след експериментално лечение

След като става ясно, че химеотерапията не ѝ помага особено, Лиз разбира, че има само около година живот.

Въпреки лошите новини тя не се отказва и решава частно да финансира имунотерапия, която дава
чудодейни резултати. Лиз споделя, че е имала тумор, с големината на топка за голф, който е започнал да се свива. Явно терапията, която прилага англичанката наистина дава резултат.

Лиз Шепърд, която страда от агресивна форма на недребноклетъчен рак на стомаха, каза че не е имала какво да губи, когато е решила да направи тази имунотерапия, като последен опит да победи болестта.

Имунотерапията свива големия тумор и възстановява енергийните нива на младата майка.

Лечението, както и резултатите, които Лиз е постигнала, са толкова изненадващи, че лекарите й обмислят публикуване на резултатите в медицинско списание.

Имунотерапията е лечение, което използва имунната система на организма като средство, което да се пребори с рака. Обикновено целите и задачите на имунната система са да унищожава дефектни клетки. Но някои клетки, като раковите такива, са в състояние да се скрият от имунната система, и така да се развият в тумори.

Традиционните лекарства против рак са насочени към унищожаване на вече съществуващите ракови клетки. Имунотерапията събужда имунната система, така че тя да „запомни“ рака, за да спре развитието на клетките навреме.

Лиз Шепърд не се отказа, въпреки тежката диагноза и не особено радостната перспектива

Тя решава да плати частно за имунотерапия, която в Англия се финансира само за лечение на рак на кожата и бъбреците. Днес лекарите в Англия все още обмислят дали да не се прилага имунотерапия и при рак на белия дроб и пациенти с Ходжкинов лимфом.

С помощта на дарения от приятели, г-жа Шепърд досега е претърпяла шест сесии на имунотерапия с лекарството Nivolumab, което е на цена от £ 5,000. Скъпото лекарство наистина дава чудодейни резултати.

„Лечението с Nivolumab никога не е било тествано за моя вид рак, така че по същество аз плащам, за да експериментирам върху себе си“, споделя тя пред Би Би Си.

Истината е, че по време на химиотерапията Лиз Шепърт се чувства изключително зле.

„Толкова агресивно беше лечението с химиотерапията, че аз буквално не можех да стана от леглото“, споделя тя.

Днес Лиз споделя, че съжалява за времето, когато е била здрава. Не заради друго, а защото не се е грижила за здравето си.

Имунната система може да бъде стимулирана не само от скъпи и явно работещи лекарства. Те помагат тогава, когато имунната система не се е справила.

Ако се прилагат нормални, не чак толкова времеотнемащи грижи за здравето на имунната система, със сигурност ще си спестим много неприятни заболявания.

Източник: dailymail.co.uk

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *