ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Руско чудо при болка в ставите: тинктура от покълнали картофи

Всеки, който е преживял болка в ставите, може да се разбере пълния смисъл на тъжна поговорка „Краката не могат да носят ако не вървят.“

болка в ставите

Болка в ставите връхлита изведнъж. Но преди да се появи болката е имало възпалителен процес, травма или нещо друго, на което не сме обърнали внимание. За съжаление, скъпите инжекции, хапчетата и мехлеми не винаги водят до желания резултат. С времето, ако не се предприеме някакво лечение, движението става абсолютно непоносимо.

И тогава си спомняме за лечебната сила на природните лекарства, или с други думи, на традиционната медицина. Ние ви предлагаме една проста, но ефективна рецепта за тинктура, която няма да ви каже нито един лекар.

Тинктура при болка в ставите

Ще ви трябват издънки от покълнали картофи. Колкото повече – толкова повече. Хубаво е издънките да са бели и здрави. С тях ще трябва да напълните един буркан, стъклен буркан. Колко голям трябва да бъде буркана? Толкова, колкото да събере плътно кълновете, с които разполагате.

След като напълните плътно буркана с кълнове, изсипете водката, така че да покрие кълновете.

Когато всичко вече е готово, изберете тъмно и топло място, на което да съхранявате буркана в продължение на две седмици.

Тази тинктура се втрива при болки в ставите. Първо натрийте с памучно парче болното място, след това леко натопете парчето в тинктурата и направете компрес. Отгоре сложете вълнен плат, за да затопли. Останете с този компрес за около 2 часа. Процедурата се повтаря 2 пъти на ден – сутрин и вечер.

Всеки, който изпита върху себе си тази прекрасна рецепта, ще почувства подобрение в рамките на до две седмици. Острата, пронизваща болка ще изчезне, по-лесно ще може да се движите, ставането през нощта няма да е мъчително.

Споделете тази проста и ефективна рецепта за средство срещу болка в ставите с приятелите си в социалните мрежи. Не ги лишавайте от възможността да научат нещо полезно.

Източник: www.ayzdorov.ru

LecoVita Периферин подобрява функционирането на опорно-двигателната система – стави, кости, ставни връзки, мускули и сухожилия. Благоприятно повлиява еластичността на ставния хрущял!

„Имах сериозни проблеми със ставите, но откакто пия LecoVita Периферин се чувствам значително по-добре! Силно го препоръчвам!“ – пише Ангел Стоименов.

LecoVita Периферин (ампули за пиене)
LecoVita ПЕРИФЕРИН 20 ампули за пиене

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Руско чудо при болка в ставите: тинктура от покълнали картофи

  1. Цонка Тотева каза:

    Аз го използвам може би от 10 години и съм доволна.Всяка година си правя нова тинктура и винаги имам в наличност.Цялото семейство го използваме при болки в кръста,коленете,раменете и т.н.Изпитано с годините.Аз използвам силна домашна ракия .Опитайте и няма да съжалявате!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *