ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Д-р Щонова и д-р Кръстева разбиват митовете при лечението на рак

Рак – видове. Лечение на рака според неговия стадий на развитие и според неговия вид. Спекулации в борбата с рака. Мнението на д-р Кръстева – водещ специалист онколог. Фармацевтичните компании, които произвеждат лекарства против рак, не са мафия. Содата, хлорът и белината, както и тройно дестилирания керосин не лекуват рак. Не само захарта храни раковите клетки. Витамин В12 не е опасен за пациентите с рак. Стресът не е водеща причина за отключване на рак.

В поредицата „Духът на здравето“ д-р Неделя Щонова покани д-р Росица Кръстева, за да разбият заедно налаганите митове, свързани с лечението на рак.

 рак
Д-р Щонова поставя въпроса за митовете в лечението на  рак

Д-р Кръстева е водещ специалист онколог. Има множество специализации в чужбина. Д-р Кръстева е възмутена от спекулациите, на които биват подлагани болните от рак.

1 – Фармацевтичните компании не са мафия

Според д-р Кръстева, фармацевтичните компании не са мафия, която укрива медикаменти, а предлага други, които не са ефикасни  с цел да бъдат унищожавани хората. Ракът е болест от дълбока древност. Има папируси на древните египтяни, че те също са страдали от рак. Написано е в папирусите, че болен от рак на шията (на щитовидната жлеза) бил изпращан на морето, за да диша йодните изпарения. Днес йодът се предлага в капсули и лесно се приема от всеки пациент, който има нужда от него.

2 – Преосмисляне на живота

Д-р Кръстева наблюдава поведението на своите пациенти. Пациентка с много агресивен рак на гърдата пристигнала за лечение в инвалидна количка. Всеки орган бил засегнат от метастази. Ракът поразил и кожата на жената. С помощта на химиотерапия пациентката била излекувана и живяла още 6 години, като споделила, че ракът я накарал да преосмисли своя живот  и последните години от нейния живот били най-смислените.

рак
Д-р Кръстева е потресена как пациентите с рак са подложени на толкова много неверни спекулации

3 – Поднасяне на новината за рака на пациентите

Пациентите трябва да знаят, че имат рак. Как ще им бъде съобщено, е въпрос на отделен случай. Трябва да се направи емоционална и психологическа подготовка на пациентите, че страдат от рак и колко им остава да живеят. Първо се определя видът на рака, а след това и неговият стадий. Вече и у нас се прави профилактична химиотерапия, не защото пациентите имат рак, а за да не се разболеят от рак, обяснява д-р Кръстева.

4 – Содата, хлорът и белината, тройно дестилираният керосин не лекуват рак

Предлагат хлорна вода, която дезинфекцира тялото. Тази вода убива рака. Това не е вярно.  За момента само химиотерапията и лъчетерапията са начините да бъдат намалени или  унищожени туморните клетки. Преди химиотерапия се правят кръвни изследвания, за да се разбере какво е състоянието на органите, преди да се назначи това лечение.

Д-р Щонова цитира една рецепта –  1/4 л. куркума,  1/2 л. зехтин и  1/2 л. черен пипер се смесват и се приемат. Това е  поддържаща терапия при рак или като предпазна мярка от рак, но това средство не лекува рак. Апи терапията – мед и пчелни продукти подпомагат лечението на рак, но също не лекуват рак.

рак
Д-р Щонова и д-р Кръстева в студиото на „Духът на здравето“

5 – Захарта не храни раковите клетки

Безумно е да се твърди, че само захарта подхранва туморните клетки.  Ракът се храни с абсолютно всичко. Храненето при пациентите с рак трябва да бъде здравословно и балансирано. Правилно съотношение – 1 :0,5 :0,8 (белтъчини – мазнини – въглехидрати).

6 – Витамин В12 не е опасен за пациентите с рак

Витамин В 12 подпомага лечението на онкоболните, обяснява д-р Кръстева.

7 – Емоциите и чувствата могат ли да отключат болести?

Стресът не е водеща причина за рака, сочат  последните медицински проучвания. Ракът не дава симптом, когато се появи, а когато се развива с пълна сила. Факт е позитивната енергия и положителните емоции помагат на болните с рак да се възстановяват много по-бързо.

Ще ви бъде полезно лично да чуете разговора между д-р Щонова и д-р Кръстева  ТУК  >>>.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *